Ніщо не може завадити людині, якщо вона дійсно хоче відпочити. А військова техніка й поготів. Саме таке трапилося з відпочивальниками на узбережжі російського міста Каспійськ. Про це стало відомо з повідомлення місцевої преси та відео очевидців.

Не дивно, що поки кордони багатьох країн, зокрема для РФ, закриті і відповідно польоти для росіян у Туреччину наразі неможливі, люди намагаються відпочити на вітчизняних курортах.

Військова техніка на пляжі у Каспійську, скріншот з відео
Військова техніка на пляжі у Каспійську, скріншот з відео

Однак, відпочивальників на узбережжі міста Каспійська чекали не лише сонячні ванни і релаксування у морі, але і незвичайний "атракціон". Люди, які безтурботно засмагали на березі, несподівано стали свідками підготовки до параду ВМФ, який має відбутися 26 липня.

На короткому відеоролику видно, як дорослі хлюпочуться у морі разом з дітьми, а повз них пропливає військова техніка. "Бойові десантні машини, розсікаючи ряди купальників, відпрацьовували морську переправу.", — йдеться у повідомленні місцевої преси.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Телеграм-канал "Украина в шоке" описує дану подію наступним чином: "Відпочинок відпочинком, а військові навчання самі себе не проведуть. У російському Дагестані просто на пляжі, зі стріляниною, проходило тренування військових до морського параду. Суворі російські атракціони."

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, СБУ обшукує "Велюр" Тищенка, ексклюзивні кадри з місця. У ресторан "Велюр" Миколи Тищенка нагрянули силовики

Як повідомляв портал "Знай.uа", Жванія заявив, що Порошенко в 2014 захопив владу і намагається провернути це знову

Також Знай.uа" писав, Береза звернувся до Зеленського через заручників у Луцьку: "Від психа до Путіна".