Під час шоу народного депутата України Олексія Гончаренка на “5 каналі” під назвою “Гончаренко рулить” запрошений гість Андрій Парубій поділився деталями своєї годинної розмови з президентом України Володимиром Зеленським.

Так, наприклад, він повідомив, що Зеленський не особливо розумів куди потрапив після становлення президентом. На його думку, засновник студії «Квартал 95» мав при собі лише бажання подобатися кожному. Однак у політиці необхідно мати уявлення про важливі рішення, у нього має бути предметне уявлення про стан речей, щоб зробити що-небудь корисне. А він в свою чергу нічого не знає, не вміє і вчитися не хоче.

Бажання, щоб йому лише тільки аплодували — мало. Необхідно закінчити війну, підняти зарплати, а обіцяного дива не сталося, повідомляє Андрій Парубій.

Ще під час розмови вони з Володимиром Зеленським обговорили жарти “95 кварталу” про Парубія і його сім'ю. Народний депутат згадав: “Я просив не чіпати мою сім'ю в їх шоу, на що Зеленський здивувався: “А що вони ображаються?”. Мені особисто це згадалося, коли він зараз просить не переходити на особистості і не чіпати його рідних”.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Шоу “Гончаренко рулить” можна подивитися на “5 каналі”. Там народний депутат Олексій Гончаренко за кермом машини спілкується зі своїми гостями і задає питання про важливі теми і розпитує про ексклюзивні новини та події.

Нагадаємо, що українських політиків засікли на перевищенні швидкості.

Як повідомляв "Знай.uа" Зеленського просять не їздити більше з офіційними візитами, тільки до Путіна.

Знай.uа писав, що сьогодні в Україні наступив той день, коли кількість використаних ресурсів перевищує той обсяг, який природа здатна відновити за рік.