Буквально за шість місяців в Україні було зареєстровано більше 2 тисяч випадків корупції. Як виявилося, реєстр корупціонерів найчастіше поповнювався іменами співробітників Нацполіції та кримінально-виконавчої служби.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби НАПК.

За інформацією відомства, за 6 місяців 2020 року до реєстру корупціонерів потрапили 2018 осіб. З них 429 — кримінальні злочини, 1532 — притягнуто до адміністративної відповідальності та 57 — до дисциплінарної.

Корупція, фото: maritimebusinessnews.com.ua
Корупція, фото: maritimebusinessnews.com.ua

Більшість корупціонерів — працівники, в тому числі колишні, Державної кримінально-виконавчої служби та Національної поліції.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У порівнянні з попереднім роком цього року кількість притягнутих до відповідальності та внесених до реєстру працівників Нацполіції знизилася на 33%, а ДКВС — на 11%.

Також варто нагадати нашим читачам, що в Чернівецької області місцевий депутат погорів на хабарі. Його затримали під час отримання 4000 доларів США. Гроші він вимагав за те, щоб позитивно вирішити питання про довгострокову оренду земельної ділянки для інвестора. Площа ласої ділянки становить 2,2 гектари.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Порошенко знову ввижаються зрадники: "Повинні бути за гратами".

Як повідомляв Знай.uа Пальчевський зіставив воскресіння Бабченка, мінування мосту метро і заручників у Луцьку: "Безперервна нитка".

Знай.uа писав, у Чернівцях дружок Каспрука зламав життя жалюгідною пачкою доларів.