Глава української столиці Віталій Кличко заявив про те, що зміг зловити двох молодих людей, який розписували в Києві балончиками з фарбою стіни житлових будинків. Також столичний мер опублікував відеодоказ нічної зустрічі.

Про це стало відомо завдяки публікаціям Віталія Кличка в соціальних мережах.

"Пізно ввечері вчора прогулювався по центру Києва. Подивився, як добре оновили вулицю Івана Франка, вийшов на Ярославів вал, Золотоворотську, яку теж нещодавно відремонтували. Оглянув прилеглі вулиці, де плануємо роботи. І тут на вулиці Стрілецькій натрапив на двох хлопців, які виписували графіті на стіні одного з будинків", – написав Кличко у своєму Telegram.

Він розповів, що поки "проводив виховну бесіду" і викликав поліцію, один з "художників" втік.

"Другого передав поліції. На відео – обидва молодики, так що знайдемо і втікача", – зазначив столичний мер.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Віталій Кличко закликав жителів і гостей української столиці любити це місто, а не псувати його.

Варто також нагадати нашим читачам, що восени в Києві відбудуться чергові вибори міського голови, вони обіцяють бути дуже цікавими.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кличку показали справжню думку киян, мостами не відбудешся: про що говорять рейтинги.

Як повідомляв Знай.uа рейтинги Кличка "втомилися", киян не підкупиш скляними мостами.

Знай.uа писав, Порошенко і Ко використовували українців і Майдан для захоплення влади - Жванія зробив відчайдушне зізнання.