Овен

Зірки говорять вам, щоб в серпні ви були сміливі, рішучі і наполегливі. Але адекватно оцінюйте власні сили і ступінь значущості — Овни, які занадто задеруть ніс, з ним же і залишаться. Пройдіть серпень як гру, з цікавістю долаючи перешкоди, збираючи досвід і радіючи кожному досягненню. Зірки говорять, що останній місяць літа-2020 буде багатим на подорожі, так і просто переміщення, від непереборного бажання змінити декорації. Забудьте про гордість, зарозумілість і лицемірство — ці якості лише отруюють життя в серпні (і не тільки). В кінці місяця астрологи рекомендують приділити особливу увагу обіцянкам, які ви даєте людям. У любові ви будете готові згорнути гори — у серпні вона захопить вас і закрутить у своєму вирі. Для одиноких Овнів серпень 2020 — відмінний місяць, щоб завести роман. У парах головне не тиснути партнера надмірної ревнощами. Щоб добитися професійних успіхів, навчіться планувати свій час.

Телець

Для вас серпень видасться спокійним місяцем, коли можна відпустити всі турботи, розслабитися і насолоджуватися життям. Це ідеальний час для відпустки, тому якщо ви давно збиралися туди відправитися — навіть не сумнівайтеся. У професійному плані зірки не віщують вам особливих “зірок з неба”, ривків в гору або відповідальних завдань, ваші співробітники зможуть обійтися і без вас. Тому саме час ненадовго зникнути, щоб відновити сили і погрітися під літнім сонечком. Головне, щоб до кінця місяця вийшло зібратися і налаштуватися на робочий лад. У плані здоров'я, приділяйте увагу серцево-судинної системи і ШЛУНКОВО-кишкового тракту. Також серпень — сімейний місяць, чим більше часу ви проведете з рідними, тим сприятливіші для вас складеться цей період. На любовному фронті одиноких Тельців чекають легкі, необтяжливі романчики, сімейних — гармонія і затишок.

Близнюки

Позитивний, творчий, пізнавальний — таким для вас обіцяє бути серпень 2020. Проте у перший тиждень, перед тим як зануритися в феєрверк креативу і нових знань, доведеться повозитися з нудними “дорослими” справами — заповнити ділову документацію, розібратися з паперами, спланувати подальшу діяльність. Зірки говорять, що ви будете з величезним інтересом досліджувати не тільки зовнішній світ, але і самого себе. Сенс буття знайдете високо в горах, в місцях, де ніколи не були. Зірки радять вам, нарешті вирішиться і почати втілювати в реальність плани, які ви склали багато років тому. Дерзайте зараз саме слушний час. В сім'ї не буде відбуватися ніяких змін — все досить рутинно, ви будете займатися переважно побутом і рівним, спокійним спілкуванням з домашніми. У плані здоров'я, бережіть ЛОР-органів і не забудьте про планове відвідування офтальмолога.

Рак

Раки — консерватори і любителі сидіти в своєму панцирі… Що ж, тримайтеся. Серпень винесе вас із зони комфорту, зіштовхне з непередбаченими (в основному позитивними) обставинами і буквально силою змусить розкритися назустріч світу і людям. Спершу буде незатишно, але ви звикнете. Астрологи рекомендують протягом місяця проявляти такі якості, як сміливість, оптимізм, самостійність і впевненість у собі. У плані здоров'я, вам зараз треба дбати про імунітет, приймати вітаміни і є корисні продукти. А також дати помірковану навантаження на опорно-руховий апарат, підтримувати м'язи в тонусі, але не перевтомлюватися. Любов піднесе несподіваний сюрприз. Ймовірно, ваша давня і таємна коханка, на яку ви вже втратили всі надії, раптом подасть сигнал про те, що почуття взаємні. Раки в відносинах можуть серйозно посваритися, щоб уникнути цього, навчитеся чути і слухати другу половинку. На роботі можливі нові і складні завдання. Лякатися їх не слід, а потрібно виконувати з великою відповідальністю. Можливе підвищення по службі.

Лев

Серпень для представників знаку Лев буде дуже плідним. Цей місяць подарує можливість проявити себе в кращому якості та завоювати захоплення оточуючих. Це дасть вам сили на нові вчинки і звершення. Однак Левам радять залишатися великодушними і незважаючи на приголомшливий успіх у своїх колах, все ж не забувати про тих, кому пощастило менше. В особистому житті настає період “притирань” і з'ясування стосунків.
В кінці літа Левам доведеться багато спілкуватися. Вам захочеться давати поради, навчати чогось, виявляти увагу до всіх, хто вас оточує. Серпень — ідеальний час придумати плани на найближчий рік. У «свій» місяць Левам все вдаватиметься без зайвої суєти і складнощів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Леви в серпні є будівельниками свого щастя. Направте всю свою енергію на закладку фундаменту успішного майбутнього. Будуючи плани на майбутнє, не забувайте про своїх близьких. Кожному члену сім'ї повинно вистачити місця у вашому житті.

Діва

Раціональні, тверезо мислячі Діви в серпні постануть зовсім в іншому амплуа. У них раптом прокинеться легковажність, властиве знакам повітря. Скромні Діви будуть щосили користуватися своїм природним шармом і привабливістю. Відкритість, товариськість і дитяча наївність допоможуть вирішити будь-які проблеми.
Успіх очікує творчих Дів. Куштуєте свої сили в літературі та живопису — у будь-якій сфері мистецтва для вас відкриються небачені досі перспективи. В середині місяця Діви знайдуть однодумців серед знайомих. Ви із задоволенням будете обмінюватися знаннями та накопиченим досвідом. В робочому колективі Дівам доведеться доводити свій авторитет. Щоправда, зробити це буде не складно. У сімейному житті відбудеться подія, яка зблизить вас з родиною. Допомагайте молодшим і слухайте ради старші від — ви відчуете, що як ніколи потребуєте в згуртованою і міцної сім'ї. У плані здоров'я краще всього зайнятися зубами а також переглядом звичок у харчуванні.

Терези

Творчі представники знаку зодіаку будуть в серпні на висоті. Всі ваші плани та ідеї будуть легко втілені в реальність. У цей сприятливий період варто спробувати себе в нових амплуа. Якщо вас не влаштовує ваша робота, то пора задуматися про отримання другої вищої освіти. Методом проб і помилок ви знайдете собі нове покликання.

До кінця місяця на вас навалиться багато справ, пов'язаних з будинком і близьким оточенням. Можливо, комусь знадобиться ваша допомога. Домашні справи вимагають негайного вирішення.
Що стосується сім'ї, то зірки рекомендують у цей місяць бути максимально чесними з близькими людьми — будь-яка неправда або лицемірство “спливе” в самий невідповідний момент, і довіра буде підірвана. Вам би точно не хотілося, щоб так сталося. Якщо хочете допомогти своєму організму, “зав'яжіть” на серпень з будь-якими шкідливими звичками і спробуйте зробити своєю головною залежністю спорт — це ніколи не зашкодить.

Скорпіон

Скорпіонам в кінці літа доведеться добре постаратися, щоб досягти успіху і в сімейному житті, і в кар'єрі. Підходьте до вирішення питань творчо, з ноткою самоіронії зараз не час для негативних думок і самобичування. Позитивно налаштовані Скорпіони в кінцевому підсумку отримають набагато більше тих, хто весь цей час займався самокопанням.

У серпні Скорпіонам представитися шанс для знайомства з впливовою людиною, який змінить ваше подальше життя. Займаючись своїми справами, ви будете відволікатися на вирішення конфліктів між родичами. У любові Скорпіонам дуже пощастить. У дівчат з'явиться шанс зустріти забезпеченого супутника життя, у чоловіків — поступливу, правильну і красиву обраницю. По здоров'ю — корисно приділити увагу сечостатевій системі і репродкутивным органам. Нічого дивного — адже основна енергія вашого знаку — сексуальна, тому і психосоматика може торкнутися насамперед делікатних сфер. На роботі проявіть наполегливість та ініціативу, це може обернутися підвищенням зарплати або навіть посади.

Стрілець

Завдяки взаємодії Сонця, Марса і Меркурія Стрілець отримає посилення своєї вогненної стихії. У ньому розвинуться такі якості як лідерство і ініціатива. Стрільці будуть відчувати себе непереможними. Це відчуття значущості приведе їх до небувалих успіхів.
Позитивна динаміка чекає представників знаку в особистому житті. Романтичні знайомства, пристрасні романи, натовпи шанувальників — ось що чекає зазвичай інфантильних Стрільців.
У спілкуванні з оточуючими зірки радять тримати нейтралітет, триматися відсторонено — так ви уникнете непотрібних пересудів і пліток. За фінансову сторону Стрільці можуть бути спокійні — фортуна в цьому місяці на їх стороні.
Особливу увагу в плані здоров'я приділіть судинах і органів травлення. У другій половині місяця можуть турбувати запаморочення — це значить, що настав час дати відпочинок нервовій системі.

Козеріг

На початку місяця Козероги будуть витати в хмарах. В цей стан їх затягне випадкова зустріч зі старим знайомим або колишньою любов'ю. Серйозні починання, далекі поїздки, висновок контрактів в цей час краще не планувати. Будьте дисциплінованим водієм, так як будь-яка помилка може призвести до аварії.
Починаючи з середини серпня Козероги відчують небувалий прилив сил, які вони направлять на досягнення поставленої мети. До їх здивування те, що раніше здавалося нездійсненним, вирішитися в лічені дні. Кінець літа ідеально підходить для самопізнання. Уважно придивіться до себе — можливо, ви розкриєте в собі нові здібності.
Слідкуйте за психічним здоров'ям. Будь-які ознаки перевтоми, депресивна симптоматика або тривожність не повинна пройти непоміченою. Якщо ви помітите які-небудь відхилення, біжіть до профільного фахівця. Зірки говорять, що в серпні буде особливо вразливим душевне здоров'я. Однак якщо ви будете уважно ставитися до себе, проблем вдасться уникнути.

Водолій

Водоліїв очікує досить напружена пора. Вам доведеться всім поспіль доводити свою правоту. У цій суперечці ви, швидше за все, програєте, а нервів витратите на рік вперед. У метушні справ і подій багато представників цього знаку вирішать кинути все, виїхати подалі, почати нове життя де-небудь на Балі.

Багатьох Водоліїв чекають доленосні події. Причому вони можуть бути і в сімейному житті, і в робочій. Навіть в емоційному плані можливі зміни. У всьому, що з вами відбувається, знаходите вигоду, ловіть потрібну «хвилю». Якщо ви навчіться доводити почате до кінця, то багато ідей вдасться здійснити ще до закінчення літа.

Риби

Риби поставили перед собою цілі, які можна досягти, неабияк потрудившись. Але бажання прославитися буде настільки великим, що у вас виявиться небувале працьовитість. Риби схильні вчитися на своїх помилках. Кінець літа — саме час проаналізувати всі допущені промахи і зрозуміти, чому вони сталися. «Робота над помилками» допоможе надалі не допускати їх.

У другій половині Риб чекає неприємна звістка або подія. Можливо, у вас з'явиться сильний конкурент, який захоче позбавитися від вас будь-яку ціну. Доведеться доводити своє місце під сонцем. У підсумку протистояння завершиться вашою перемогою
У любові вам слід довіряти партнеру. Не потрібно постійно вимагати від нього доказів вірності і любові, це стомлює. Краще проводьте якомога більше часу разом і знайдіть спільне хобі. У плані здоров'я — бережіть печінку, не зловживайте у серпні алкоголем і відмовтеся від фаст-фуду, жирного і смаженого.У цьому місяці добре проводити детокс і сідати на оздоровчу дієту.