Завтра в Україні очікується дуже спекотна погода однак місцями є висока ймовірність дощів, в тому числі і злив. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко. В особливості, західну і частину центральної України накриє атмосферний фронт. Багатостраждальному заходу потрібно приготуватися до чергової порції дощів.

Літній дощ, фото з відкритих джерел
Літній дощ, фото з відкритих джерел

Північний циклон Dana принесе завтра на цій території дощі з грозами. Крім того, дощі варто очікувати і в частині центральних регіонів України, таких як Житомирська, Вінницька та Київська область. Повітря на заході прогріється до +28…+30 градусів.
Решті частини території України не варто готуватися до значних опадів. Південь, схід, більша частина центральної і північної України буде перебувати в зоні сухого повітряної маси. Тут варто чекати ясну, сонячну погоду і температуру до +35 градусів.

Киянам потрібно приготуватися до короткочасних дощів з грозою. Атмосферний фронт торкнеться столицю і частина Київської області, яка знаходиться на правому березі Дніпра. Температура повітря прогріється до +33 градусів. Надалі спека трохи ослабне, і до вихідних в Києві буде досить свіжо.

Раніше портал «Знай.іа» писав про те, що Стихія відрізала Хмельницький від світу, без газу, світла і по коліно у воді

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

портал «Знай.uа» писав, що У київському ботсаду зацвіли унікальні троянди - рвати не можна, тільки нюхати

портал «Знай.uа» писав, що На курорті під Запоріжжям чоловіка віднесло у відкрите море - зламане весло і самотність