У Запорізькій області в курортному селищі Кирилівка, яку накриили шторм і злива, рятувальники ліквідували наслідки негоди. Там затопило вулиці та бази відпочинку на Федотовій косі.

Як розповіли в пресслужбі ДСНС, через рясні дощі піднявся рівень води на частині дороги від селища Степок до острова Бірючий – проїзду на даній ділянці не було. Співробітники служби витягли три авто і врятували дев'ятьох людей.

Також рятувальники розпиляли і прибрали дерево, що впало на машину на території однієї з баз відпочинку. На щастя, постраждалих не було.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Крім того, з центральної площі Кирилівки співробітники ДСНС відкачали близько 10 кубів води, а з проспекту Приморський – утричі більше.

Всього до ліквідації наслідків негоди залучалося 6 одиниць техніки та 27 людей особового складу.

Наслідки негоди зняли з висоти:

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, улюблений курорт українців накрило градом
На Прикарпаття знову обрушилася негода. У популярному серед українців курортному місті Яремче випав потужний дощ, який супроводжувався градом, що побив весь урожай місцевим жителям.

Як повідомляв портал Знай.ua, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також Знай.ua писав, Львівщину знову накрила негода, сильні дощі та град