У Китаї проживає більше мільярда людей, і багато з них люблять подорожувати по світу. Вони привозять свої гроші в різні держави. Тепер китайцям буде простіше витратити свої кровні юані в Україні. Президент Володимир Зеленський підписав указ, згідно з яким громадяни Китаю отримують право безвізового в'їзду на території України.

Володимир Зеленський, скріншот: YouTube
Володимир Зеленський, скріншот: YouTube


згідно з підписаним указом, громадяни Китайської Народної Республіки зможуть відвідувати Україну без візи раз в 6 місяців. При цьому максимальний термін їх перебування на території України становить 30 днів. При цьому люди зможуть відвідувати нашу країну виключно в туристичних цілях, без права ведення діяльності. Указ вже вступив в законну силу.

Таким чином Зеленський хоче збільшити роль України, як одного з туристичних центрів. Очікується, що нашу країну зможе вчинити кілька десятків або навіть сотень тисяч туристів з Китаю щорічно. Раніше Зеленський випустив ще кілька указів про введення безвізового режиму. Зокрема, нашу країну можуть відвідати громадяни Австралії, Нової Зеландії, Бахрейну, Кувейту, Оману, Саудівської Аравії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, позиції ВСУ на Донбасі було заміновано протипіхотними мінами – окупанти не припиняють обстрілу

Як повідомляв портал Знай.иа , ЗСУ на Донеччині зіткнулися з підлою провокацією окупантів