З'явилася інформація, що один із загальнонаціональних українських інформаційних телеканалів дійшов до того, що у своєму ефірі показав привітання глави російської православної церкви патріарха Кирила з Днем хрещення Русі. Так, свою промову з побажанням українцям добра Володимир Гундяєв (справжнє ім'я глави РПЦ) озвучив на каналі "112 Україна".

На цей ефір звернув увагу політичний експерт Андрій Смолій в соціальній мережі Facebook.

Публікація Андрія Смолія, скріншот: Facebook
Публікація Андрія Смолія, скріншот: Facebook

"Якщо на "українському телебаченні Кирило Гундяєв вітає українських глядачів з Днем Хрещення Русі, то це вже зовсім сумна ознака. Кремль не приховує, що контролює інформаційний простір України", - обурюється Смолій.

Він звернувся до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Ви хоч моніторите що відбувається, або закрили очі, вуха і спостерігаєте як п'ята колона Кремля окупує інформаційний простір країни? Наступним в ефірах медведчуківських каналів буде Путін?" - додав експерт.

Сам патріарх Кирило в своїй промові зазначив, що ми всі повинні бути ближче до Бога, "щоб жодна зла сила не порушувала плину нашого життя". Глава РПЦ зазначив, що в основі всіх жахливих заворушень, стихійних лих і бід, що відбуваються у світі, лежить гріх.

"Актуалізація віри, втілення в життя тих великих істин, якими ми навчені через Євангеліє, є запорукою реального і справжнього людського благополуччя, якого я б хотів побажати всім", - додав патріарх.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відданий фанат Путіна Буйнов збожеволів після лікарняного ліжка і пішов співати в РПЦ.

Як повідомляв Знай.uа під Дніпром попів підловили на лютому обкраданні парафіян: "Зі своїм не можна".

Знай.uа писав, московський піп виряджений в Gucci просить милостиню на ліки: навіть AirPods не жмуть.