На Рівненщині, а точніше у місті Костополь, відомий активіст та перший заступником міського голови влаштували ефектну бійку просто на очах місцевих жителі. Так, останні побилися через конфлікт, який між чоловіками триває вже дуже довгий час.

Про це повідомили в поліції області після того, як кадри з бійкою потрапили в мережу.

За інформацією правоохоронців, бійку розпочав 47-річний активіст-волонтер, засновник Костопільського куріню МГО "Козацтво Запорозьке" Олександр Вірчик. Так, саме він вдарив 34-річного першого заступником міського голови Андрія Ткачука, який не стримався та накинувся на нападника.

Скріншот з відео

За словами мешканців міста, це рано, чи пізно мало статися, адже дані чоловіки вже давно конфліктують між собою. А причина проста – обидва є потенційними майбутніми кандидатами на пост міського голови Костополя, вибори якого відбудуться вже цієї осені.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Замовна кампанія проти мене розпочалась дуже активно. Шкодую, що не стримав емоцій та піддався на провокації псевдоактивістів", – прокоментував бійку заступник мера Костополя.

Наразі відомо, що чиновник вже написав у поліцію заяву про побиття. За цим фактом розпочали досудове розслідування в рамках кримінального провадження, яке відкрили за попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 125 ККУ (умисне легке тілесне ушкодження).

Політика без правил: побилися потенційні кандидати на пост міського голови

Політика без правил: побилися потенційні кандидати на пост міського голови Інцидент трапився на Рівненщині. Нам'яти боки один одному намагалися перший заступник міського голови Костополя Андрій Ткачук та громадський активіст Олександр Вірчик. Подейкують, що обидва хочуть бути новим очільником міста та готуються до прийдешніх виборів. Конфлікт стався через те, що посадовець нібито обмовив опонента. Подейкують, що обидва хочуть бути новим очільником міста та готуються до прийдешніх виборів. Відео бійки потрапило у найбільшу інстаграм-спільноту міста Костополя - @panda_pavlik. Джерело: @rivne1283

Geplaatst door Телеканал "Рівне 1" op Woensdag 22 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Які наркотики", - нардеп Зеленського застукав дружину з коханцем, і тут таке почалося

Як повідомляє портал Знай.ua, Слуга Зеленського Одарченко засвітив годинник за 110 тисяч в Харкові - Кернес позаздрить

Також Знай.ua писав, що брудну яму Іллі Ківи показали українцям: секс-квартира в центрі і машина брата на "липових" номерах