Президент України Володимир Зеленський під час відвідування у Києві дитячої лікарні "Охматдит" вирішив, ймовірно, спародіювати чи то попередників, чи то типових політиків та нарвався на критику. Так, мова йде про його фразу: "Літаки летять, будемо всіх бомбить", яка вже розлетілася мережею та стала крилатою.

Варто зауважити, що вже другий день деякі ЗМІ поширюють відрізок, де президент обіцяє всіх розбомбити на новому літаку. Щоправда, як з'ясувалося, український лідер мав зовсім інше наувазі, і дана фраза є вирваною з контексту.

Скріншот з відео

"Всі дуже люблять цифри: "До Дня захисту дітей ми повинні відкрити щось грандіозне, щоби всі журналісти вийшли і аплодували, — які молодці, президент, міністерство, до цього дня вони це зробили". А там десь замажте, потім допрацюють. "До дня незалежності ми повинні зробити новий літак і показати всім, які ми сильні — літаки летять, будемо всіх бомбить", - сказав президент.

Ось повне відео із виступом Зеленського в Охматдиті. Нашуміла заява починається на 17:20. І вже з повного відео зрозуміло, що президент іронізує.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Президент України Володимир Зеленський відвідує «Охматдит» з нагоди відкриття другої черги нового корпусу.

Президент України Володимир Зеленський відвідує «Охматдит» з нагоди відкриття другої черги нового корпусу.

Geplaatst door Офіс Президента України op Woensdag 29 juli 2020

Але реакція не забарилася. "Пародію" Зеленського не зрозуміли, вирвали з контексту та почали з неї кепкувати. Не лише юзери відреагували на дивний уривок: також його прокоментували колишній міністр інфраструктури Володимир Омелян та видання журналіста Романа Скрипіна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше на українському курорті напали на соратника Зеленського – нардеп отримав по обличчю

Як повідомляє портал Знай.ua Слуга Зеленського Одарченко засвітив годинник за 110 тисяч, в Харкові - Кернес буде заздрити

Також Знай.ua писав, що У партії Зеленського проросійський скандал: знайшовся "слуга" не того народу