Імунологом Миколою Крючковим було зроблено заяву про три типи людей, у яких є найбільша ймовірність не захворіти COVID-19. Ними, в першу чергу, виступають люди з сильним імунітетом і організмом, не схильним до тромбозів.

Про це написано на сайті Типового Херсона.

Людина в безпеці, якщо вона має швидкий і вроджений сильний імунітет, так як при невеликій вірусній дозі подібний імунітет невідкладно спрацює на рівні верхніх дихальних шляхів, не давши при цьому інфекції проникнути далі. Жодні симптоми при цьому не будуть присутні, однак і повного імунітету до коронавирусу теж не буде.

Другий тип людей — заражений, але має в цілому сильну імунну відповідь, яка може бути присутня у людей, що перехворіли сезонними застудами. У них в організмі можуть зберегтися антитіла, здатні розпізнати ділянки нового коронавіруса, або ж імунні T-клітини.

Дослідження, фото: Пошук
Дослідження, фото: Пошук

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Організм людей третього типу сильний і не схильний до тромбозів, до будь-яких неадекватним імунним реакціям. Навіть якщо зараження відбулося, хвороба буде протікати безсимптомно або в легкій формі. І людина може просто не помітити цього. Але інфекція все одно присутня і специфічний імунітет збережеться.

Також доктор Микола Крючков заявив: “Теоретично можуть існувати особливості рецепторів, через які вірус взагалі не може проникнути в організм (так буває у випадку з ВІЛ). Або, може бути, існує генетично обумовлене стан вродженого імунітету, завдяки якому організм дуже швидко реагує на деякі віруси і встигає впоратися з ними ще до розгортання потужної специфічної імунної реакції”.

Нагадаємо, названі види зелені, які варто вживати щодня.

Як повідомляв "Знай.uа", ревізор Панкова розкрила секрети користі чорниці.

Знай.uа писав, що Комаровський розповів, як боротися з сонячними опіками і тепловими ударами.