Потяги в Україні - ще одне джерело небезпеки. Особливо під час пандемії COVID-19, коли в поїздах передбачені тільки вагони-купе. Черговий випадок стався в поїзді "Маріуполь-Київ". Жінку, яка їхала в столицю, ледь не згвалтували. При цьому вона отримала серйозні тілесні ушкодження.

В інтернеті поширюється відео, на якому побита дівчина розповідає історію, яка сталася з нею під час подорожі.

Дівчина на ім'я Анастасія опублікувала відео зі своєю історією. На ролику видно, що жінка стала жертвою побиття, на обличчі видно численні садна і гематоми. "До нас з сином в купе зайшов незнайомий чоловік, і я прокинулася від того, що він мене б'є. Удари були сильні, бив по голові ", розповідає Анастасія. Вона заявила, що він спробував згвалтувати її, але їй з дитиною вдалося вибігти в сусідній вагон.

Провідники викликали поліцію і приблизно в 7 ранку зловмисник був затриманий. Зараз він знаходиться у відділенні і дає свідчення. Анастасія знаходиться в щелепно-лицьовому відділенні однієї зі столичних лікарень. У дівчини діагностовано перелом щелепи.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, дружина розчленувала бездиханне тіло репера Versus Battle Енді Картрайта в Росії.

Як повідомляв "Знай.uа", слуга народу Стрихарский напав на жінку в ресторані і був зафіксований камерами спостереження.

Знай.uа писав про випадок під Хмельницьким, де озвірілий родич розправився із закоханою парою.