Олександр Лукашенко і Володимир Зеленський, фото: "Білоруські новини"
Олександр Лукашенко і Володимир Зеленський, фото: "Білоруські новини"

Сили Зеленського і Лукашенка об'єдналися на кордоні — авіацію запущено для спецоперації

ЗМІ зараз публікують матеріали про початок щорічної спільної військової спецоперації прикордонників з України та Білорусі. Згідно з деякими даними, операція отримала назву “Зубр” і триватиме до кінця жовтня. Сам захід передбачає розшукові, профілактичні та інші заходи на прикордонних пунктах пропуску і за їх межами. Буде використано військову авіацію: безпілотну та пілотовану.

Укрзалізниця, скріншот: YouTube
Укрзалізниця, скріншот: YouTube

Карантинна "Укрзалізниця" змінює графік: як їздитимуть пасажири з 3 серпня

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

З'явилася інформація, що національний залізничний перевізник, компанія "Укрзалізниця" для виконання норм постанови уряду починаючи з 3 серпня тимчасово скасовує зупинки для ряду поїздів далекого прямування в Луцьку і Тернополі через посилення карантинних заходів, які було спровоковано пандемією коронавірусної інфекції covid-19.

Богдан, фото телеграм-канал
Богдан, фото телеграм-канал

Українцям показали Андрія Богдана зразка 2020 в Туреччині: помітно погладшав, на сніданок пиво з креветками

Минулого року президент України Володимир Зеленський під час поїздки до Одеси купувався в Чорному морі зі своїм колишнім протеже Андрієм Богданом. Червоні труси і плескіт у морі не обговорювали, мабуть, тільки ліниві. Цього року в Туреччині помітили відпочиваючого, дуже схожого на колишнього главу Офісу президента Андрія Богдана. За рік його трохи рознесло - поживне харчування та малорухливий спосіб життя завжди не проходять непомітно.

Володимир Зеленський, скрін з відео
Володимир Зеленський, скрін з відео

Очікуємо на новий батл Зеленського з мером: одне з міст відмовилося посилювати карантин, після потрапляння до "червоної зони"

Мерія Луцька відмовляється посилити карантин, хоча місто і знаходиться в "червоній зоні". Необхідність прийняття заходів поставив під сумнів радник мера міста, Ігор Поліщук. За його словами, рішення влади не має жодних підстав, адже "останнім часом за статистикою за рівнем захворюваності COVID-19 у місті нічого не змінилося".

Леонід Кравчук, скріншот: YouTube
Леонід Кравчук, скріншот: YouTube

"Ми тут самі розберемося" — Кравчук виправдався за резонансне інтерв'ю для Скабєєвої

Перший президент України Леонід Кравчук в прямій трансляції ток-шоу Ольги Скабєєвої, яке відоме своїм пропагандистським настроєм, озвучив своє бачення пошуку миру на сході країни. Про це Кравчук, який став главою української делегації в Тристоронньої контактній групі, повідомив журналістам.