Новина про напад на жінку в поїзді Київ-Маріуполь швидко розійшлася по всій Україні. Нападником виявився раніше судимий Віталій Рудзько, який увірвався в купе до жінки в три години ночі і побивши, намагався зґвалтувати. При цьому, вона перебувала там зі своїм малолітнім сином. Благо в ситуацію втрутився провідник сусіднього вагона, який успішно захистив дівчину.

Новину прокоментувала Олена Білозерська, яка є журналістом, блогером і добровольцем ВСУ у своєму акаунті Facebook. Вона зазначила, що зараз необхідно обговорювати саме запобігання подібних випадків у майбутньому, а не те, що вже сталося. Білозерська написала, що виступає проти роздільних купе і вагонів для жінок і чоловіків, оскільки квитків на поїзди дуже часто не вистачає. Ця ситуація призводить до абсурду, якщо при наявності порожніх місць тобі не продадуть квиток через “не ту” стать. До того ж, існують випадки, коли жінки теж вчиняли злочин – крадіжки. Так що подібний поділ ніяк не виправить ситуацію. Також і з чоловічими вагонами, де чоловіка хоч і не згвалтують, але побити або пограбувати можуть.

Олена Білозерська, скріншот: Facebook
Олена Білозерська, скріншот: Facebook

Блогер припустила, що ситуація може повернути знаходження поліцейських у поїздах. Зв'язок з представниками закону повинен бути у провідника. Крім того, в сучасних вагонах повинні бути присутні тривожні кнопки для виклику поліції. І табличку, яка будет попереджати про штраф за необґрунтований виклик. У старих вагонах, які примітні не робочим обладнанням, повинен бути періодичний обхід. І в кінці вона підсумувала: “А взагалі, щоб не розмінюватися на дрібниці – рецепт проти злочинців все той же: дозволити громадянам вільне володіння нарізною короткоствольною зброєю”.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, у Криму водій Mercedes Sprinter заснув за кермом.

Як повідомляв "Знай.uа", кандидат у мери від Зеленського Верещук відповіла на звинувачення в свою адресу.

Знай.uа писав, чому виникає депресія після інтимної близькості.