Скандально відома своїми заявами екс-депутат ВР Ірина Фаріон назвала Зеленського "біологічним сміттям", "блазнем", "Іудою" і "слугою Путіна". Причиною всьому стала репліка президента про Бандеру.

Читайте Знай в Google News!

Про це йдеться у відео, опублікованому в телеграм-каналі Інсайдер.

"Скандальна своїми заявами екс-депутат ВР Ірина Фаріон назвала Зеленського "біологічним сміттям", "блазнем", "Іудою" і "слугою Путіна". Причиною всьому стала репліка президента про Бандеру. Хтось сьогодні мабуть забув випити таблетки", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

"Степан Бандера є лакмусовим папірцем в українському суспільстві на зрілість нації, на здатність мати горду поставу і на здатність боротися. Всі, хто має іншу оцінку Степана Бандери - біологічне сміття. Це я стверджую і найповнішим проявом цього біологічного сміття є Зеленський. Називатиму його в скороченому варіанті, так, як він себе приписав у середньому роді Зе. І ось що це нещастя Зе - це посміховисько у всьому світі намичало про Бандеру", - сказала Фаріон і увімкнула відео Зеленського.

"Синтаксис, який використовує ця істота, яскраво свідчить про його айкю на рівні недорозвинутості", - додала Фаріон, назвавши президента блазнем, ворогом і Юдою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Фаріон заявила, що Зеленський знищує Україну з-за залежності від Москви.

Як повідомляв Знай. ua, Фаріон в люті налетіла на кандидатку в мери Києва від Зеленського.

Також Знай. ua писав, що на одіозну Фаріон знайшли управу з-за образи російськомовних.