Партія колишнього президента України Петра Порошенка "Європейська Солідарність" змінила свою позицію щодо референдумів. Про це написав телеграм-блогер Макс Назаров. Ще будучи президентом, Петро Порошенко пропонував виносити важливі питання на референдум. Особливо, планувалося таким чином розглянути питання вступу України в НАТО. Однак після того як Порошенко програв вибори, думка раптом різко змінилося.

"Дніпро і референдум

обожнюю спостерігати за тим

як форма прямої демократії велінням Порошенко перетворюється в сепаратизм, здачу національних інтересів і іншу х * рню

мерзенний лицемір ", - написав блогер, надавши дві суперечать один одному фотографії передвиборних білбордів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Під час передвиборної програми в Дніпрі, кандидат в мери від ОТЗЖ Сергій Нікітін запропонував провести міський референдум з питань розвитку міста. Як тільки це сталося, "Європейська Солідарність" відразу ж почала розміщувати на білбордах рекламу з текстом "Референдум - це сепаратизм". Така позиція виглядає дивною, адже всі ключові питання сам Порошенко раніше планував вирішувати за допомогою референдумів.

"Як за три роки змінюється позиція", зауважив блогер Макс Назаров. І дійсно, раніше "Європейська Солідарність" виступала за референдуми, але пройшло всього три роки, і тепер уже політсила категорично проти, і вважає референдуми - "сепаратизмом".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Порошенко зізнався, що готовий сісти у в'язницю: "Врятую Україну".

П'ятий президент Петро Порошенко заявив, що готовий сісти у в'язницю, якщо це врятує Україну, а також зізнався, що не вважає нинішнього главу держави Володимира Зеленського людиною російського лідера Володимира Путіна.

Як повідомляв Знай.uа Порошенко налетів на Зеленського з обвинуваченнями, ввижається Путін.

Також Знай.uа писав, Порошенка на всю Україну розповів про страх Зеленського: "Ми отримали маленьку…"