4 серпня в столиці Лівану Бейруті стався потужний вибух. Це повідомлення сколихнуло світовий простір. Новинні портали і соціальні мережі продовжують публікувати нові подробиці інциденту, а також відеозаписи з місця події. Інформація надходить з кожною хвилиною, і нові повідомлення страшніші за попередні.

Міністр охорони здоров'я Лівану виступив із заявою з приводу події. Він заявив, що постраждалих і загиблих в результаті вибуху "дуже багато". Точні цифри, на даний момент, не повідомляється. Ліван поки встановлює точну кількість жертв. У мережі є вже кілька відео, як виносять постраждалих людей з під завалів.

Також повідомляється, що сила вибуху була настільки велика, що було знищено не один, а кілька будинків. Преса повідомляє, що біля порту провалилося декілька будинків. ЗМІ повідомляють, що під завалами чутні крики, там ще є живі люди. Багато людей отримали поранення через скалки, що розлетілися довкола. Причиною вибуху називають піротехніку, яка перебувала на одному зі складів.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, полтавський терорист знову взяв заручника і був ліквідований — висмикнув чеку та отримав кулю в лоба.

Як повідомляв Знай.uа "Полтавського терориста" Скрипника ліквідували на 9 день пошуків: "Він сам обрав свій шлях...".

Знай.uа писав, Геращенко "поховав" полтавського терориста Скриптика в кукурудзі.