У МОЗ оприлюднили правила адаптивного карантину: як працюватимуть транспорт, школи та спортзали

З 1 серпня в Україні ввели нові правила адаптивного карантину і поділили країну на чотири зони: зелену, жовту, помаранчеву і червону.
Обмеження для кожного регіону будуть переглядати щотижня. Для визначення враховуватимуть чотири показники.

Тарифи на газ залишать українців голими і босими: 5000 гривень - тільки початок, взимку буде "веселіше"

"Нафтогаз" опублікував "ринкові" ціни на газ для населення з 1 серпня. Згідно з оприлюдненими даними, з 1 до 31 серпня тариф "місячний" становить на 20% більше, ніж в липні. Однак набагато вищим буде тариф взимку - у два рази більше, ніж в липні.

В Україні з'являться нові райони: куди звертатися за соцвиплатами та пенсіями мешканцям різних регіонів

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Оптимізація районів ніяк не позначиться на доступності послуг, які громадяни отримують на місцях, вважають в уряді. Для цього є Центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), які на сьогодні розташовані в половині громад.

Споживчий кошик пересічного українця збідніє восени: на які продукти злетять ціни

Восени українцям слід готуватися до зміни ціни на товари і послуги. Зростання цін спровокує дорожчання палива, а також долар і євро злетять у ціні.

Лукашенко жорстко відповів Путіну після затримання "Вагнера": дружбі прийшов кінець

Президент сусідньої Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що затримані в Білорусі росіяни розповіли слідству, що їх направили в країну спеціально. І нібито у них була команда "чекати".
Про це Лукашенко заявив у своєму посланні до білоруського народу й Національних зборів.