Четвер, 6 серпня, обіцяє бути спокійним днем, без особливих звершень. для більшості знаків Зодіаку. Однак астрологи рекомендують всім без винятку звертати увагу на дрібниці — в них можуть ховатися особливі знаки долі, які з часом приведуть вас до великого майбутнього.

Овен

Коливання настрою на початку дня абсолютно нормальні. Головне, щоб ви не зривалися на інших в моменти злості і не наобіцяли з три короби в пориві ейфорії. Самоконтроль і збалансованість повинні вийти на перший план.

Телець

У цей день необхідно приділити максимум уваги фінансовому фактору. У вас вийде вирішити всі професійні питання і відмінно зарекомендувати себе на роботі. А ось вдома можливий конфлікт. У сімейних відносинах краще проявити дружелюбність і поступливість.

Близнюки

Сьогодні можливі серйозні дилеми, які зажадають швидкого і радикального рішення. Може бути, це повалить вас в стрес на перший час, однак, чим оперативніше ви відреагуєте, тим краще буде результат. Гордієві вузли будуть, нарешті, розрубані, а ви зітхнете з полегшенням.

Рак

Якщо до вас звернуться за допомогою або порадою, ви зможете надати дієву і компетентну підтримку. День не підходить для одиночної боротьби з проблемами. Залучайте колег до вирішення спільних робочих завдань.

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти
Показати ще

Лев

Як би ви зараз не намагалися знайти правильний вихід із ситуації, поки такого немає. А все тому, що доля розповість вам про нього трохи пізніше сама. Вас відвідає натхнення, захочеться спробувати себе у творчості, але ось працювати в цей день буде складно.

Діва

Сьогодні, які б рішення Діва не приймала, керуватися при цьому вона буде не логікою, а інтуїцією: логіка не дозволить Діві точно зрозуміти, що треба робити, а що ні. А ось голос інтуїції у Діви буде особливо гучним. Завдяки йому, вночі Діва може бачити яскраві сни, а вдень – чути підказки своєї підсвідомості.

Терези

Сьогодні у відносинах Терезів з близькою людиною може виникнути напруженість. Можливо, їм відкриються якісь несподівані факти його біографії або негативні риси. А може бути,Терези сьогодні просто будуть занадто вимогливі до всіх, хто знаходиться з ними поруч, а в спірних питаннях не налаштовані на компроміс. Зірки гороскопу радять їм гарненько зважити всі " ЗА " і "проти": чи варто нагнітати напруженість і роздувати з мухи слона? Звичайно, роздратування і гнів ніколи не бувають без причини, ось тільки причина ця рідко буває переконлива.

Скорпіон

В даний час вам не тільки дозволено, але навіть сприятливо йти на поводу у своїх бажань. Внутрішній голос буде направляти по потрібному шляху, і якщо ви відчуєте, що з кимось не хочете зустрічатися або виконувати будь-які обов'язки, то можете з чистою совістю цього не робити. У цей день вас можуть порадувати близькі люди.

Стрілець

Не діліться своїми потаємними думками навіть з близькими людьми: існує небезпека, що ця інформація дасть витік і, можливо, буде використана проти вас. Не довіряйте тим, хто занадто багато обіцяє. Можливі сварки з коханою людиною. Приділіть максимум уваги фінансовим питанням.

Козоріг

Цей день подарує багато можливостей, тому спокійно плануйте на нього важкі справи і важливі зустрічі. Декого чекає доленосне знайомство, яке може перерости у велику любов. Єдине застереження: не нехтуйте правилами техніки безпеки на роботі.

Водолій

Ви можете відчути себе розбитими, і особливого бажання працювати у вас не буде. Не знущайтеся над собою, краще дайте собі перепочинок. Через деякий час ви легко надолужите згаяне. Багато зустрічей, яких ви чекаєте, можуть зриватися з причин, від вас не залежних.

Риби

Постарайтеся уникати конфліктних ситуацій, так як в суперечках і сварках вам везти не буде. Зараз вам більше підійде обхідна тактика. Якщо спробуєте щось вимагати від рідних і близьких людей, то отримаєте лише хвилю роздратування і нерозуміння.