Днями в Дніпрі стався кричущий інцидент – водій маршрутного таксі не захотів впускати в салон людину з інвалідністю.

Читайте Знай в Google News!

Чоловік з інвалідністю намагався скористатися пільговим проїздом. Як тільки він ступив на першу сходинку, маршрутник закрив двері і продовжив їхати по маршруту. Про це повідомили у Facebook-групі "12 Квартал Дніпра".

В результаті вчинку водія пасажиру придавило ногу і руку, якою він тримався за тростину. Водій проїхав кілька метрів, поки в ситуацію не втрутилися інші люди в маршрутці. Коли чоловікові все ж вдалося пройти в салон, маршрутник сказав, що не буде "обслуговувати каліку".

маршрутка в Дніпрі, фото з Facebook
маршрутка в Дніпрі, фото з Facebook

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У Департаменті транспорту та транспортної інфраструктури міськради Дніпра запевнили, що з водієм вже проведено додатковий інструктаж у частині перевезення пільгових категорій населення та культури обслуговування громадян. Також з нього взяли письмове пояснення щодо даної ситуації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Дніпрі водій маршрутного таксі відмовився везти пенсіонерку за пільговим посвідченням, виганяючи її з транспорту.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Франківську приватні перевізники відмовляються перевозити пенсіонерів та пільговиків. Вони скаржаться на великі збитки через те, що змушені перевозити пасажирів лише на сидячих місцях.

Також портал Знай.uа писав, що у Львові городян вразив героїчний вчинок водія, який не розгубився і допоміг дівчині, якій стало зле під час поїздки.