Андрій Пальчевський прокоментував рішення суду щодо арешту картин із приватної колекції Петра Порошенка.

Київський апеляційний суд скасував арешт колекції з 43 картин п’ятого президента а нині народного депутата "Європейської солідарності" Петра Порошенка. відповідна інформація оприлюднена у судовому реєстрі. Зазначається, що ухвала апеляційного суду оскарженню не підлягає.

Український громадський діяч Андрій Пальчевський прокоментував це рішення у новому відеозверненні на Facebook.

Пальчевський іронічно запропонував художникам написати картину на цю тему, а владі - виплатити Порошенку " ще декілька мільярдів, які він не встиг докрасти".

"І президенство поверніть", - саркастично додав громадський діяч у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пальчевський також нагадав команді Зеленського про обіцянку посадити Порошенка за корупцію.

″Щойно прочитав, що суд скасував арешт картин Порошенка. Пропоную художникам написати картину:″Суд скасовує арешт картин Порошенка і виплачує йому ще декілька мільярдів, які він не встиг докрасти″. Це, до речі, запитання до сьогоднішньої влади — ви ж обіцяли когось посдити? Ми не кровожерливі, але чекаємо на картину. Хоча б″, - сказав Пальчевський.

и президентство верните((((

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Donderdag 6 augustus 2020