Жителька американського міста Топіка, Канзас схудла на 72 кг, щоб врятувати собі життя. Витримка, дієта, фізичні навантаження і операція по шунтуванню шлунку допомогли їй в цьому.

Про це повідомляє місцевий телеканал KSNT.

Жінка важила 207 кг, що провокувало велику кількість проблем у її повсякденному житті. На одній із перевірок стану здоров'я, лікар сказав жінці, що їй потрібно почати скидати вагу, адже існує серйозний ризик померти в найближчій перспективі. Жінка поставилась до цієї звістки серйозно: вони з лікарем розробили програму харчування і тренування. Таким чином жінка доволі швидко втратила 45 кілограмів, проте в певний момент процес зниження ваги тіла зупинився. Разом із лікарем вони експериментували з різними дієтами, програмами і навіть пробували медикаментозно втрутитись у цей процес, проте все було марно.

Після цього жінці зробили операцію на шлунку: спеціальна процедура розроблена для зменшення об'єму шлунку, що дозволяє зменшити апетит. Після успішної реабілітації після лікування жінка повернулась до дієти і заняття спортом, що допомогло їй скинути ще 27 кг.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Американці довелося піти на ектремальне схуднення, скріншот відео
Американці довелося піти на ектремальне схуднення, скріншот відео

"Я навіть змогла сама ходити по магазину", - розповідає жінка.

Процес зниження ваги тіла триває, жінка і лікарі налаштовані оптимістично і рішуче.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Як схуднути за місяць: корисні поради по схудненню.

Як повідомляв портал Знай.ua, Розкрито секрет аномального схуднення Гройсмана: грамотно зіскочив.

Також Знай.ua писав, що Розкрито таємницю "ледачого" схуднення: ні спорту, дієтам і "чарівним" пігулкам.