У вас сірий день, в якому не вистачає яскравих фарб? Ми пропонуємо вам посміятися з цього дня та з самого себе, адже немає нічого кращого самоіронії. Анекдоти від Знай.uа піднімуть настрій кожному.

Читайте Знай в Google News!

Завдання. Маша принесла додому зі школи двійку, а Олена двійню. Питання? Хто з дівчаток прогулював уроки із задоволенням?

****

Я не п'ю і не курю вже 4 дні, а також роблю третій день зарядку вранці! Підкажіть, коли можна почати всім говорити, що я веду здоровий спосіб життя і влаштовувати тренінги?

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

****

Дві години збирав усі докази: переглядав чеки, недопалки, дзвінки, повідомлення, які хоч якось могли вказати мені, як я вчора добрався додому.

****

З тих пір, як я вивчив абетку Морзе... не можу заснути під дощ... наприклад, вчора я почув... що дощ покликав мене випити... причому тричі і по імені…

****

- Твоя лінь погубить тебе!

- Я тебе благаю, моя лінь настільки лінива що їй буде просто лінь, щось зі мною робити.

****

Шукаю роботу вже 2 роки. І ось дзвонять друзі, знайомі, родичі, а як у мене з роботою і чи є гроші хвилюються чомусь тільки колектори!

****

Нові міфи. Захотів Харон підійти до річки Стікс, та нічого у нього не вийшло, всі береги були забудовані котеджами...

****

Велике прохання писати своє ім'я на масках. Тому що при зустрічі не знаю, хто зі мною вітається...

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше