Незважаючи на літню спеку, українці почали важче переносити коронавірус, кількість складних та смертельних випадків збільшується.

В Україні збільшилася кількість госпіталізацій і летальних випадків від COVID-19. Про це заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанову ході онлайн-брифінгу. За словами міністра, українці стали важче переносити ковід.

Степанов закликав громадян дотримуватися карантинних правил, щоб уникнути ще більших спалахів захворювання.

"У нас дуже багато стало дуже складних випадків. Почав змінюватися перебіг хвороби - дуже важко переноситься ця хвороба (COVID-19 - ред.). У нас збільшується кількість летальних випадків, збільшується госпіталізація. Давайте задумаємося, до яких цифр нам треба дійти, щоб ми почали думати по дотримання правил ... ", - сказав Степанов.

07.08.2020 | Онлайн-брифінг щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції

Онлайн-брифінг з перекладом жестовою мовою міністра охорони здоров’я України Максима Степанова

Geplaatst door Міністерство охорони здоров'я України op Donderdag 6 augustus 2020

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, МОЗ оприлюднило повний перелік правил роботи садків і шкіл.
Головним правилом в шкільних установах буде носіння маски, а також дотримання дистанції між учнями. Також до шкіл не допускатимуться батьки.

Як повідомляв портал Знай.ua, Мандзій розповіла, яким буде навчання у школах з вересня: "зелені уроки" та маски на перервах

Також Знай.ua писав, в Україні за добу 1453 нових хворих на коронавірус, померло 33