З Лівану прийшли трагічні новини. З'явилася інформація, що серед жертв вибуху в столиці, в місті Бейрут є громадянин України. Так, загиблим виявився 32-річний економіст Вільям Азар, мати якого є мешканкою української столиці.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню посла України в Лівані Ігоря Осташа в соціальній мережі Facebook.

Публікація посла України в Лівані, скріншот: Facebook
Публікація посла України в Лівані, скріншот: Facebook

За словами українського дипломата, чоловік приходив на вибори до посольства: "Молодий, перспективний економіст вийшов з офісу компанії KPMG, щоб поїхати додому... Жахливий вибух забрав життя громадянина України Вільяма Азара. Його мати - киянка Наталія Азар".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що 4 серпня, в столиці Лівану Бейруті протягом 15 хвилин прогриміли два потужні вибухи. Один стався в порту Бейрута, біля резервуарів з нафтою, другий - недалеко від резиденції прем'єр-міністра Харірі в центрі міста.

Вибух у Бейруті, фото - LIGA.net
Вибух у Бейруті, фото - LIGA.net

Постраждало безліч кварталів міста. Згідно з останніми даними, загинуло 100 осіб, більше 4 000 отримали поранення. Лікарні міста переповнено.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, вибух у Бейруті: серед постраждалих опинилися сім'ї українців.

Як повідомляв Знай.uа, потужний вибух у Лівані перетворив весілля на пекло: хвиля знесла все на своєму шляху.

Знай.uа писав, готові вилетіти в будь-який час: Україна запропонувала Лівану своїх рятувальників.