Для красивих, густих і здорового волосся необхідно піклуватися про своє здоров'я, режим сну і правильне харчування. Але якщо всі засоби випробувані, а волосся продовжує засмучувати, існує секретний лайфхак, який після одного-двох використань зробить волосся здоровим і густим. Просто, недорого і швидко!

Про це розповів популярний блог про здоровий спосіб життя в Instagram.

Що ж знадобиться для красивої шевелюри?

Взяти 1,5-2 ст.л. кондиціонера для волосся (або бальзаму). Не найдорожчого, краще навіть вітчизняного, бюджетного.

Додаємо в нього по апмулі вітамінів групи в (які вільно продаються в аптеці за бюджетні гроші)

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
  • B1-Тіамін
  • B2-Рибофлавін
  • B3-нікотинова кислота
  • B6-Піридоксин
  • B12-Ціанокобаламін + 1 ампулу соку алое

Змішати ретельно виделкою або міні-міксером, помити голову шампунем і на 10-15 хвилин нанести цей збагачений вітамінний бальзам. Потім змити.

Вітаміни групи В сприяють зростанню і зміцненню волосся, запобігаючи їх випадання. Надають їм блиск і захищають від сивини. Недолік цих вітамінів може привести до втрати волосся і облисіння.

З їжі групу вітамінів B можна отримати з бобових, Насіння і горіхів, молочних продуктів (сиру і кефіру). Також він міститься в моркві, капусти і злакових. Вітамін В12 можна отримати з морепродуктів.

Важливо: вітаміни групи В при тривалій взаємодії з киснем повітря втрачають лікувальні властивості, тому заготовлювати засіб про запас не рекомендується!

Нагадаємо, раніше чудодійна ягода врятує від безлічі хвороб: чим корисна чорна смородина.

Як повідомляв портал " Знай.ua", загоряння виробляє до важких ускладнень: захворювання, при яких не можна перебувати на сонці.

Також " Знай.ua" писав, що петрушка для вічної молодості: дієтологи розповіли про незвичайні властивості рослини.