Астрологи дали докладний прогноз періоду з 10 по 16 серпня. Тиждень видасться сприятливим для більшості знаків Зодіаку, проте характер з його кепськими рисами краще тримати під контролем.

Гороскоп, фото tsn.ua
Гороскоп, фото tsn.ua

Овен

На цьому тижні забезпечте собі максимум безпеки, комфорту і спокою. Постарайтеся не контактувати з представниками влади, податкових або фінансових органів. Всі справи, пов'язані з фінансами і нерухомістю, а також законом, краще перенести на осінь, а якщо не виходить — то хоча б на наступний тиждень. У цей період вірогідні перепади настрою, що може привести до творчої та психологічної кризи. Астрологи радять вам не ідеалізувати минуле. Якщо відбудеться зустріч зі старими друзями, не варто сподіватися, що все буде як раніше — можливо, це буде просто даниною ввічливості. З 10 по 16 серпня ви можете розраховувати на підтримку сім'ї та близьких людей у вирішальних для вас питаннях.

Бик

Якщо ви в цьому році ще не були у відпустці, де-небудь на морі, то період з 10 по 16 серпня якраз ідеальний для планування і здійснення такої подорожі. У понеділок добре завершити раніше не закінчені справи, які нависають над вами дамокловим мечем. У вівторок слід взяти під контроль емоційні "гойдалки", щоб не наговорити оточуючим людям зайвого — це може перерости в серйозний скандал. На роботі вам доведеться позмагатися-з'являться претенденти на ваше "місце під сонцем". В цілому, тиждень якнайкраще підходить для старту позитивних змін в собі самому.

Близнюки

Настає успішний, активний, наповнений яскравими подіями тиждень. Особливо пощастить у фінансовому плані. Швидше за все, на вас чекає дуже вигідна ділова пропозиція. Протягом усього тижня Фортуна буде на вашому боці-всі ваші ідеї та задуми вдало реалізуються, авторитет виросте. До вас будуть звертатися за допомогою і порадою як колеги, так і друзі, і рідні люди — не відмовляйте їм у цьому. У вихідні ви будете зігріті турботою коханої людини.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Рак

У цей період будуть зав'язуватися нові дружні контакти. Ви полюбите проводити час з людьми, з якими познайомитеся в період з 6 по 10 серпня, зблизитеся, вони будуть вхожі в ваш дім. Робота стане цікавішою. У вівторок гостра життєва проблема може зажадати негайного вирішення, а розібравшись з нею, ви відчуєте себе легше і вільніше. До того ж, у вас додасться корисного досвіду. Четвер-відмінний день, коли можна почати ремонт квартири або дачі. Вихідні найкраще провести наодинці з собою і без зайвої суєти.

Лев

Зірки хочуть, щоб Ви були пильні і розсудливі, стежили за мовою і не базікали зайвого. Зайва балакучість ще нікому не приносила користі. Вирішуючи життєві проблеми, керуйтеся креативними, нестандартними підходами - вони дадуть найкращий результат. В середині тижня виникне спокуса напуститися з критикою на друзів, колег або партнера — не робіть цього, так ви досягнете тільки сварки. Головне завдання вихідних буде полягати в тому, щоб максимально насолодитися щастям у своєму особистому житті без сторонніх очей.

Діва

У цей період приготуйтеся до активних і рішучих дій заради поставлених раніше великих цілей. Будь-які зусилля, які ви докладете, принесуть хороший результат. Астрологи також наказують зміни до лушему в професійному середовищі. Постарайтеся позбутися консерватизму, відкрийтеся новому, без сорому спілкуйтеся з іншими людьми і розширюйте своє коло знайомств. Намагайтеся бути в курсі всіх подій, щоб не упустити з уваги чого-небудь важливого. У вихідні забудьте про всі турботи і як слід повеселіться в компанії друзів.

Терези

На цьому тижні на роботі знадобиться все ваше самовладання, щоб зберігати спокій, незважаючи на мінливі обставини. Начальство явно чекає від вас ініціативності і дій, спрямованих на виправлення нинішньої, не найвдалішою ситуації. В середині тижня можливе ускладнення відносин з близькими родичами, зате з друзями — повне взаєморозуміння.

Скорпіон

На цьому тижні на те, що відбувається слід дивитися філософськи. Все навколо суєта суєт, ви ж можете витягти щось корисне для себе, просто спостерігаючи за розвитком подій. Брати активну участь в чужих справах і спорах точно не слід. Якщо у вівторок ще допустимо останній сплеск активності, то в другій половині тижня це може обернутися конфліктними ситуаціями з оточуючими, втратою сил і грошей. А ось спокійна, рутинна робота обіцяє несподівано ознаменуватися кар'єрним злетом.

Стрілець

Події, які відбуваються навколо вас, свідчить про зміни у Вашому житті. І це зміни на краще. Не виключено, що ви отримаєте вигідну ділову пропозицію або вам зізнаються в любові і куплять обручку. Зосередьтеся на найголовнішому, зараз не час розпорошувати дорогоцінні сили по дрібницях. У вихідні друзі запросять вас на вечірку, весела компанія розвіє ваші сумні думки.

Козоріг

Ви зумієте подолати перешкоди, якщо будете проявляти емоційний спокій і наполегливість. Вам необхідно докласти максимум сил і терпіння, щоб не виправдати очікування недоброзичливців. Вихідні постарайтеся провести з почуттям внутрішньої свободи. Не варто давати обіцянки допомогти і вирішити чужі проблеми. Постарайтеся не робити поспішних висновків щодо коханої людини.

Водолій

Ви, схоже, знову здивуєте оточуючих, постарайтеся тільки, щоб здивування їх було захопленим, а не обуреним. У середу ваші таємниці можуть відкритися, так що готуйтеся давати пояснення. У четвер у вас з'явиться шанс підняти свій авторитет і знайти спільну мову навіть з самими незговірливими людьми. Якщо в п'ятницю вам вдасться узгодити свої дії з колегами по роботі або з партнерами по бізнесу, Ви зможете досягти небувалих висот.

Риби

Ви відчуєте прилив сил і відчуєте себе в прекрасній формі, проте все ж не варто розбазарювати енергію. Довірте частину справ надійним партнерам, за собою ж залиште найголовніше. Постарайтеся обіцяти тільки те, що зможете виконати. У четвер будуть успішні поїздки за місто і початок подорожей. У п'ятницю надійде цікава інформація, яка вам дуже стане в нагоді найближчим часом. Неділю проведіть з сім'єю.