Овен

День принесе з собою безліч турбот, і вирішуватися вони будуть вкрай повільно. Постарайтеся ні з ким не сперечатися і нічим не ризикувати. Всі кращі думки і рішення прийдуть до вас на самоті.

Бик

Понеділок 10 серпня обіцяє бути для вас вдалим. Ви відкриєте для себе щось нове у відносинах з коханою людиною. Головне ділитися своїми бажаннями і фантазіями, не приховуючи їх. Також астрологи стверджують-чим щирішою буде ваша віра в себе, тим більшого успіху ви досягнете.

Близнюки

Зірки кажуть, що сьогодні, можливо, доведеться пожертвувати своїми інтересами на користь чиїхось ще. Оптимізму це не додасть, зате в довгостроковій перспективі така поступливість обернеться дуже корисною послугою. Її вам надасть той, кому Ви поступитеся, і можливо вона переверне ваше життя.

Рак

Не стійте в цей день на місці — дійте, починайте нове, сміливо будуйте плани на майбутнє — вони неодмінно здійсняться. Сприятливий день для ділових зустрічей, переговорів, підписання документів. Спілкування з близькими людьми в цей день принесе підтримку і позитив.

Лев

Зірки кажуть, що в понеділок 10 серпня слід якомога більше перебувати на людях — нові знайомства і розширення кола спілкування піде вам тільки на користь. Також відповідний день для романтичних знайомств, одне з них може перерости в любов на все життя.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Діва

Без зусиль домогтися успіху не вийде. А ось якщо як слід постаратися — винагорода звалиться на вас звідки не чекали, та ще сторицею. Залишиться тільки ловити щедрі дари долі. У складних і спірних моментах ви можете сміливо розраховувати на підтримку другої половинки — кохана людина часом виявляється краще за всіх психологів.

Терези

Чим менше зараз ви будете проявляти активності, тим краще. У спілкуванні з близькими і ділових розмовах ви можете виявитися необ'єктивними. Тому спочатку думайте і тільки потім говорите і дійте. В особистих відносинах не повинно виникнути ніяких складнощів.

Скорпіон

Не робіть необдуманих кроків. Будьте акуратніше з грошима, постарайтеся не вкладати їх в сумнівні заходи або не дуже потрібні речі. Уникайте критики на адресу улюблених людей-зараз вони особливо ранимі.

Стрілець

Хорошим методом впливу на оточуючих зараз буде доброзичливість. Ніякої агресії! Тільки так ви зможете розташувати до себе співрозмовника і отримати від нього те, що хочете. Але якщо у вашому голосі з'являться нотки вимогливості, можете поставити хрест на справах, які збиралися залагодити.

Козоріг

День може підготувати пастку, в яку ви легко потрапите, якщо не станете прислухатися до слів близьких людей. Енергії у вас буде хоч відбавляй, так що заздалегідь продумайте, на які корисні справи її направити. Зараз хороший період, щоб підписувати ділові папери.

Водолій

Не слід занадто старатися на роботі, так як Ваші досягнення не будуть оцінені по достоїнству. Скоро настає час, коли ви зможете себе проявити. Будьте більш чуйними до тих, кого любите, інакше можуть виникнути образи. У борг постарайтеся не давати.

Риби

Цей день сприятливий для пошуку нової роботи і підвищення професійного рівня. Зараз йде час, коли ви в будь-якій області можете бути на коні. Намітьте важливі справи, переговори і зустрічі. У любовній сфері також не очікується розчарувань.