Поламані ребра застрягли в легенях - українець показав, як у Рівному поліцейські стріляють без попередження у велосипедистів.

Читайте Знай в Google News!

Допис розмістив блогер на своїй сторінці у facebook відомий блогер М’яч. За його словами, копи вчинили знущання над хлопцем його двоюрідної сестри. Він каже, що копи запідозрили у хлопця крадений велосипед, щось незрозуміле кричали йому услід, а тоді почали стріляти.

Geplaatst door Myach Dreadball op Maandag 10 augustus 2020

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Ось так працюють рівненські менти. Стріляють без попередження у велосипедистів не з табельної, а з власної зброї, в результаті чого 2 зламані ребра, 12 шматків ребер дістають із легень під час операції, в той час, коли менти підтирають відео із самописців та "вигадують" історії про вкрадений велосипед. Як тільки стан постраждалого поліпшиться, він разом із адвокатом дасть коментар і розкаже, як все було. Поки його стан важкий, говорити він не може через втрату крові та загальну слабкість. Наша поліція нас береже???", - йдеться у повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Запоріжжям банда аферистів віджимала квартири у алкоголіків і наркоманів- "кришував" коп.

Як повідомляє портал Знай.ua У Києві банда злодіїв нахабно обчистила кафе і прикинулася дурнями: "Ой, переплутали".

Також Знай.ua писав, що У Києві пограбували дружка Зеленського і Венедиктової, прокурор залишився "голим" після відпустки