Син російського актора Михайла Єфремова Микита розповів, як у дитинстві його домагався чоловік нетрадиційної орієнтації.

Читайте Знай в Google News!

Відверте зізнання хлопець зробив в інтерв'ю відеосервісу Start. За словами Микити, що інцидент стався під час зйомок дитячого фільму.

"У більш-менш усвідомленому віці до мене чіплявся чоловік нетрадиційної сексуальної орієнтації. Для мене це було шоком. І я нікому не сказав, потім тільки подзвонив мамі. Не пам'ятаю, в якому це було віці. Були всякі страхи, це якось не по-пацанськи, що я лох, що про мене скажуть", – поділився Єфремов.

Актор вважає, що жертви насильства бояться звернутися за допомогою, адже люди звикли приховувати свої слабкі сторони. Однак, на його думку, цього не потрібно соромитися, а проблему слід вирішувати.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 11 серпня з будівлі Пресненського суду в Москві був госпіталізований російський актор Михайло Єфремов. Відомо, що у артиста підозра на інсульт і його відправили в реанімацію.

Як повідомляв портал Знай.uа, Михайло Єфремов у залі суду заявив про втрату пам'яті – сім'я загиблого в шоці.

Також портал Знай.uа писав, що цивільна дружина загиблого в ДТП з Єфремовим відчуває себе "обпльованою" через дії судді.