Стало відомо, що Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) оголосило в розшук сімох фігурантів у справі про можливе захоплення влади керівництвом Окружного адміністративного суду Києва. Серед них виявився голова ОАСК Павло Вовк.

Читайте Знай в Google News!

Так, в розшук були оголошені Павло Вовк, Володимир Калеберда, Ігор Качур, Микола Сірош, Ігор Погрібниченко, Олексій Огурцов, Сергій Остапець. Про це йдеться в повідомлення пресслужби НАБУ.

"Національне антикорупційне бюро України розшукує підозрюваних, які діяли в межах злочинної організації на чолі з головою ОАСК, яка мала на меті захоплення державної влади шляхом встановлення контролю над Вищою кваліфікаційною комісією суддів України (ВККСУ), Вищою радою правосуддя (ВРП) та створення штучних перешкод у їх роботі", - зазначили в НАБУ.

НАБУ
НАБУ
delo.ua

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура оголосили в розшук колишнього міністра екології та природокористування Миколу Злочевського.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові затримали чергового корупціонера – директора Департаменту капбудівництва ХОДА Андрія Винниченка. Чиновника взяли під варту з можливістю вийти на свободу після сплати застави в сумі 630 600 гривень.

Також портал Знай.uа писав, що 11 серпня Апеляційний суд Києва ухвалив рішення відпустити з під варти одну з трьох підозрюваних у справі у вбивстві журналіста Павла Шеремета волонтерку Юлію Кузьменко.