У Кабінеті Міністрів України проголосували за те, щоб скасувати соціальні виплати на дітей. Гроші, які в результаті цього зекономлять, будуть спрямовані на інші потреби. Дана постанова була прийнята Кабінетом Міністрів України на засіданні, яке пройшло в середу, 5 серпня.

Читайте Знай в Google News!

В результаті скорочення дитячих соцвиплат, які отримували діти фізичних осіб підприємців, які працюють за спрощеною схемою оподаткування і належать до першої або другої групи платників, уряд заощадить понад 48 мільйонів гривень, пише видання "Патріоти України".

Виплати на дитину, фото: pixabay.com
Виплати на дитину, фото: pixabay.com

Зекономлені гроші будуть виділені як додаткові коштів до Фонду держмайна для покриття витрат програми з приватизації державного майна. Крім вищевказаних коштів на програму виділять частину грошей з Фонду боротьби з коронавірусною інфекцією в Україні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Даний вид матеріальної допомоги на дітей представникам дрібного бізнесу в Україні почали виплачувати в травні 2020 року у зв'язку з тим, що у дрібних підприємців виникли серйозні проблеми через пандемію коронавірусу і вони зазнали збитків, тим самим були позбавлені доходів за змістом своєї сім'ї.

Щоб надати допомогу ФОП, державою було прийнято рішення надавати фінансову допомогу на дітей вік яких становить до 10 років включно. За три місяці епідемії коронавірусу в країні дітям було виплачено близько 554 мільйонів гривень. Тепер згідно з рішенням Кабміну, дані виплати буде скасовано.

Карантин в Україні, скріншот: YouTube
Карантин в Україні, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кондратюк дав характеристику "новим обличчям" з команди Зеленського: "Вчитися треба після, а не до?"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лесєв передбачив долю Лукашенка не залежно від результатів виборів: "Йому все одно ж*па"

Також "Знай.ua" писав, що на Донбасі біля позицій ЗСУ зафіксовано політ безпілотника виробництва РФ, звіт ООС