Російські окупанти на Донбасі зазнають втрат навіть після оголошення повного і всеосяжного перемир'я. Так, за минулі два з половиною тижні загинули дев'ять бойовиків, ще 15 отримали поранення і травми.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС у Facebook з посиланням на дані української розвідки.

Зазначається, що Об'єднані сили дотримуються режиму припинення вогню. За даними розвідки, втрати в лавах ворога пов'язані з низьким морально-психологічним станом. Причиною смертей бойовиків стали необережне поводження зі зброєю, ДТП і підриви на вибухових пристроях. Також не припиняються самогубства, дезертирство, вживання наркотиків і алкоголю.

"Командування Об'єднаних сил підкреслює, що в разі загрози життю і здоров'ю наших воїнів, при спробі захоплення територій з боку збройних формувань Російської Федерації, військовослужбовці Об'єднаних сил завжди дають і будуть давати відповідь. Об'єднані сили продовжують стійко виконувати бойові завдання щодо захисту Українського народу", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Попри те, що українські воїни сумлінно дотримуються усіх заходів повного і всеосяжного режиму припинення вогню, який...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Woensdag 12 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Леонід Кравчук планує закріпити для Донбасу поняття "особливий режим адміністративного управління".

Як повідомляв портал Знай.uа, на Донбасі окупанти провокують ЗСУ на зрив "режиму тиші": стріляють з гранатомета і стрілецької зброї.

Також портал Знай.uа писав, що у МВС попередили українців про небезпеку: сотні авіаційних бомб просто під ногами.