Резиденція п'ятого президента України Петра Порошенка у Козині, дійсно є найрозкішнішою після "Межигір'я", яке належало Віктору Януковичу.

Читайте Знай в Google News!

У мережі з'явилося відео елітного маєтку політика, зняте дроном. Можна помітити, що трава в саду ідеально вистрижена у формі вензелів, на особистому пляжі з'явилася пісочниця для онука і внучки, а біля теплиць будують підсобне приміщення, схоже на будиночок для персоналу.

маєток Порошенка в Козині, скріншот з відео
маєток Порошенка в Козині, скріншот з відео

Відомо, що подружжя Порошенків живе на березі Козинки (притоки Дніпра) вже 10 років. За даними податкової декларації, особняк з прибудовами 1331 кв. м коштує 30 млн грн. Його площу можна порівняти з 25 однокімнатними квартирами (50 кв.м). Масштаби володінь просто вражають – майже 3,5 гектара за 5 млн грн, ще 0,75 га Петро Олексійович орендує у місцевої сільради.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

маєток Порошенка в Козині, скріншот з відео
маєток Порошенка в Козині, скріншот з відео

Крім того, у Петра і його дружини Марини персональний вихід до води. На березі є причал, елінг для катерів та пляж. Там сім'я екс-президента і облаштувала дитячий майданчик з гойдалками, гіркою, будиночком для ігор та пісочницею. Вийшла чудова зона відпочинку для їх онуків – 6-річного Петі та 4-річної Лізи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Володимира Зеленського хочуть змусити призначити п'ятого президента на важливу посаду.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юлія Тимошенко прирівняла Зеленського до Порошенка.

Також портал Знай.uа писав, що українцям показали зарплати депутатів, голів фракцій і груп у Верховній Раді за липень.