У штабі операції об'єднаних сил надали ранкові зведення станом на 7 годину ранку 14 серпня.

Так, за даними штабу ООС, в районі проведення операції ситуація залишається стабільною. Українські воїни продовжують сумлінно виконувати завдання і готові миттєво реагувати на будь-які провокації путінських терористів.

Спікер командування ООС Ярослава Зоріна розповіла, що на всіх ділянках відповідальності українських підрозділів обстрілів за минулу добу зафіксовано не було. Бійці ЗСУ продовжують дотримуватися режиму перемир'я і припинення вогню, але в будь-який момент готові відповісти на підлі дії ворога.

"Разом з тим, за минулу добу українськими воїнами задокументовано одне порушення збройними формуваннями Російської Федерації домовленостей, досягнутих 22 липня в рамках Тристоронньої контактної групи. Зокрема, поблизу тимчасово окупованого населеного пункту Золоте - 5 противник здійснював інженерне обладнання позицій у бік наших підрозділів. Бойових втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає", - розповіла Зоріна.

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 14 серпня 2020 року

#ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation #daily_statement Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 14 серпня 2020 року Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою. Українські захисники продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки. 13 серпня на усіх ділянках відповідальності наших підрозділів обстрілів з боку противника не зафіксовано. Військовослужбовці Об’єднаних сил дотримувалися умов припинення вогню та перебували напоготові надати гідну відсіч на ймовірні підступні дії ворога. Разом з тим, минулої доби українськими воїнами задокументовано одне порушення збройними формуваннями Російської Федерації домовленостей, досягнутих 22 липня в рамках Тристоронньої контактної групи. Зокрема, поблизу тимчасово окупованого населеного пункту Золоте-5 противник здійснював інженерне обладнання позицій у бік наших підрозділів. Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає. Водночас, 13 серпня, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», підірвалися на невідомому вибуховому пристрої два військовослужбовця зі складу Об’єднаних сил. Один із них, на жаль, загинув, інший – отримав поранення. Пораненого воїна оперативно доправлено до медичного закладу, де йому надається необхідна лікарська допомога. Командування об'єднаних сил висловлює глибокі співчуття рідним і близьким загиблого захисника України! А пораненому воїну бажає швидшого одужання. Від початку поточної доби, 14 серпня, запроваджений режим тиші зберігається повною мірою. У смугах відповідальності наших бригад не зафіксовано жодної збройної провокації чи обстрілу. Захисники України не втрачають пильності та готові до миттєвого реагування на будь-які дії противника. Слава Україні!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Donderdag 13 augustus 2020

Тим часом, 13 серпня, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", підірвалися на невідомому вибуховому пристрої два військовослужбовці зі складу Об'єднаних сил. Один з них, на жаль, загинув, інший – отримав поранення. Пораненого воїна оперативно доставлено до медичного закладу, де йому надається необхідна лікарська допомога. "Командування об'єднаних сил висловлює глибокі співчуття рідним і близьким загиблого захисника України! А пораненому воїну бажає якнайшвидшого одужання", - каже спікер.

З початку поточної доби, 14 серпня, введено режим тиші. У смугах відповідальності наших бригад не зафіксовано жодної збройної провокації або обстрілу. Захисники України не втрачають пильності і готові до миттєвого реагування на будь-які дії противника.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, на Донбасі "режим тиші" розірвали гранатометні постріли найманців Путіна – ЗСУ заявили про повну готовність.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в РНБО сказали, як збираються здолати агресора.

Також портал "Знай.ua" писав, що на Донбасі окупанти провокують ЗСУ на зрив"режиму тиші".