В одеському аеропорту стався інцидент з замінуванням. Про те, що у приміщенні летовища є вибухові пристрої повідомив охоронець аеропорту.

Читайте Знай в Google News!

Про замінування Одеського аеропорту повідомляє Телеграм-канал "IN UA".

Зазначається, що 52-річний чоловік, який працює охоронцем в Одеському аеропорту, особисто подзвонив в поліцію і повідомив про мінування місцевого летовища. Крім того, він погрожував підірвати пасажирський комплекс.

Одеський аеропорт, фото: Телеграм-канал "IN UA"
Одеський аеропорт, фото: Телеграм-канал "IN UA"

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляє Телеграм-канал, через пів години чоловіка було затримано співробітниками правоохоронних органів. Свій вчинок розбійник пояснив наступним чином - йому просто дуже "не вистачало уваги".

Через це повідомлення з терміналу довелося евакуювати понад 300 осіб. Протягом кількох годин будівлю перевіряли вибухотехніки, проте вибухівки там не знайшли. Через пів години "мінера" було затримано. Ним виявився житель північної частини області, що працює в Одесі охоронцем приватної фірми. Тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Скріншот: Телеграм-канал "IN UA"
Скріншот: Телеграм-канал "IN UA"

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кондратюк дав характеристику "новим обличчям" з команди Зеленського: "Вчитися треба після, а не до?"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лесєв передбачив долю Лукашенка не залежно від результатів виборів: "Йому все одно ж*па"

Також "Знай.ua" писав, що МЗС після затримання українців у Мінську закликало утриматися від поїздок до Білорусі: "Дещо запізнилися"