Один з найбільших українських банків "ПриватБанк" було помічено у "насильному" функціоналі. Виявилося, що системою банку, щодо можливостей кредиту у своїх клієнтів, було обнулено ліміт. Клієнтка банку навіть не могла і припустити такий розклад подій, а також не має можливості відразу погасити заявлену суму.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеної клієнтки "ПриватБанку" в розділі для відгуків на порталі Minfin.

Банкомат ПриватБанку, скріншот з відео
Банкомат ПриватБанку, скріншот з відео

"Як і багатьом, мені обнулили кред. ліміт, залишивши лише заборгованість для погашення. Всю заборгованість погасити немає можливості, від мінімального платежу не відхрещуюся. Прострочень по платежах, і штрафів за останні 10 років не було. Все б нічого, але до універсальної картки у мене підв'язано дві оплати частинами. З дебетної картки їх списувати можливості немає, тільки з універсальної кредитної, а всі внесені кошти з'їдаються в заборгованість за універсальною. У підсумку гасити оплату частинами не погасивши повністю заборгованість по кредитці (що мені не доступно в даний момент) у мене не вийде, це потягне за собою зниження кредитного рейтингу і штрафи, а щоб цього не сталося, доведеться в екстреному порядку використовувати перекредитування під божевільні відсотки. Перекредитування мені схвалили всі банки, в які подала заявки. Питання до привату, ви задоволені втратою клієнта? Впевнена, що я така не одна.",- пише незадоволена клієнтка.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Відгук незадоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук незадоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Також варто нагадати нашим читачам, що українці тепер змушені звітувати про джерела надходжень на свої банківські рахунки. При цьому інформувати фінансову установу доведеться і про відносно невеликі суми. Саме з такою вимогою і зіткнувся директор Української Асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко, якому довелося виправдовуватися за 150 гривень, перерахованих йому рідним братом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, щоб не пропустити "лист щастя": як перевірити і сплатити штраф за порушення ПДР.

Як повідомляв Знай.uа, у Чернівцях злодії, які занудьгували на карантині, увірвалися до бібліотеки – обчистили " від кірки до кірки".

Знай.uа писав, закарпатців залишає без грошей "жадібний" банкомат - знімає, але не віддає.