В п'ятницю, 14 серпня під будівлею Генеральної прокуратури України пройшов масштабний протест жінок на підтримку Юлії Подольської.

Читайте Знай в Google News!

Жінки вимагали терміново відновити справедливість, повернути Матері її дитини, притягнути до відповідальності чоловіка Юлії і змусити Гюндуза Мамедова виконувати свою роботу. Саме в його мовчання і бездіяльність зараз вперлася вся ситуація.

акція підтримки Юлії Подольської
акція підтримки Юлії Подольської

"Ми вважаємо, що необхідно покарати Мамедова, так як всі докази на обличчя. Він винен і не може уникнути відповідальності. Ми вимагаємо, щоб покарання не затягувалося", - говорить одна з учасниць акції підтримки.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Українські ЗМІ вже повідомляли про страшну історію Юлії Подольської. Молода Українка вже тривалий час веде справжню боротьбу за своє життя і життя своєї дитини.

За словами жінки, саме в бездіяльність і байдужість Мамедова вперлося розслідування злочинів, скоєних проти неї і її сина. Жінка розповіла, що вона стала жертвою нападу, систематичних знущань колишнього чоловіка, який бив її і ламав їй пальці. Вінцем цього жаху став напад з ножем власного племінника, що страждає аутизмом і викрадення її дитини його батьком.

акція підтримки Юлії Подольської
акція підтримки Юлії Подольської

Раніше Юлія Подольська записала послання до Президента України Володимира Зеленського через бездіяльність заступника Генерального прокурора Гюндуза Мамедова.

"Чому ж Ви, пан Мамедов, сліпі і глухі до материнського горя. У мене на це одна відповідь. Ви продажний чиновник, як і десятки ваших підопічних. Пане Президенте, Я розумію, що у вас багато невідкладних справ, але ми голосували за людину, яка обіцяла, що буде нас захищати. І зараз я прошу у вас справедливості і захисту. Ви дасте її нам або також відвернетеся як всі ваші так звані правоохоронці", - волала про допомогу молода жінка.

Юлія підкреслювала, що саме бездіяльність заступника Генерального прокурора зараз стала причиною повної байдужості інших правоохоронних органів.

акція підтримки Юлії Подольської
акція підтримки Юлії Подольської

"Батько моєї дитини Святослав Козирєв з минулого року систематично наді мною знущався. Він мене бив, погрожував мені, ламав мені пальці, хотів забрати сина. На виклики поліції реагував спокійно. Просто давав їм гроші і ті їхали. А він далі знущався наді мною ще більше. Я згадувала на початку, що у мене пропали земельні ділянки перед замахом. Так ось, ці земельні ділянки зараз зареєстровані на друзів Козирєва. Нас вирішили вбити, щоб замести всі сліди. Наші адвокати подали десятки скарг. Ці скарги розписували на заступника Генерального прокурора Гюндуза Мамедова, а у відповідь ми отримували тільки відписки", - розповіла у зверненні Юлія Подольська.

Обращение к президенту Зеленскому. Спасите меня и моего ребёнка...

Geplaatst door Юлия Подольская op Donderdag 13 augustus 2020