Українські захисники продовжують повністю контролювати ситуацію виконувати свої завдання в районі проведення операції Об'єднаних сил під час діючої домовленості про повний і всеосяжний режим припинення вогню.

Читайте Знай в Google News!

15 серпня на усіх ділянках відповідальності українських підрозділів обстрілів з боку противника не зафіксовано. Військовослужбовці Об’єднаних сил й надалі дотримуються умов припинення вогню та готові реагувати на будь-які дії з ворожої сторони.

Ситуація повністю контрольована і від початку поточної доби не було зафіксовано будь-яких порушень з боку противника, на фронті спостерігається затишшя. З боку українських захисників відсутні будь-які поранення або бойові втрати.

Наші захисники не втрачають пильності та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки. Слава Україні! ООС

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 16 серпня 2020 року

#ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation #daily_statement Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 16 серпня 2020 року Слава Україні! Ситуація у районі проведення операції Об’єднаних сил залишається повністю контрольованою українськими воїнами. Дотримуючись повного і всеосяжного режиму припинення вогню наші військовослужбовці продовжують сумлінно виконувати свої завдання за призначенням. 15 серпня на усіх ділянках відповідальності українських підрозділів обстрілів з боку противника не зафіксовано. Військовослужбовці Об’єднаних сил й надалі дотримуються умов припинення вогню та готові реагувати на будь-які дії з ворожої сторони. Українські захисники повністю контролюють ситуацію в районі проведення операції. Від початку поточної доби, 16 серпня, на усіх ділянках фронту спостерігалася тиша, порушень повного та всеосяжного режиму припинення вогню не зафіксовано. Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат та поранень немає. Наші захисники не втрачають пильності та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки. Слава Україні!

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Zaterdag 15 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Донбасі під час "режиму тиші" чути тільки провокації: ЗСУ у відповідь мовчать. Особовий склад Об'єднаних сил продовжує обходити втрати і поранення, ситуація контролюється з боку українських захисників.

Як повідомляв "Знай.ua", ціна перемир'я – життя українського захисника: ранкове зведення із зони ООС.

Знай.ua писав, на Донбасі "режим тиші" розірвали гранатометні постріли найманців Путіна: ЗСУ заявили про повну готовність.