Овен

Ваш повсякденний розклад буде переповнений дрібними справами, різними повідомленнями в месенджерах, поїздками та інформацією. Багато часу займають розмови про стан вашого здоров'я, збір інформації про здоров'я і фізичній формі або консультації з фахівцями в цих областях.

Можливі службові відрядження, прихід молодих співробітників, початок навчання на курсах підвищення кваліфікації. Вам можуть доручити навчання молодого персоналу трудовим навичкам або покладуть на вас Додаткові обов'язки. Можливі конфліктні ситуації з начальством, зміна місця роботи з метою підвищення посади або доходу. Більше читайте тут:

Телець

У Тельців очікується енергетичний зліт, але ближче до п'ятниці енергія планет почне свою течію вниз. На вихідних Тельцям краще займатися спокійними домашніми справами. Не варто працювати або здійснювати далекі поїздки. Також не бажано 22 і 23 числа здійснювати покупки. Все це краще зробити в будні дні, Поки зірки і планети будуть творчі. Цей тиждень-ідеальний час для любовних пригод, пошуків другої половинки, коротких романів, флірту і побачень. Астрологи відзначають, що зараз найкращий час для початку нових відносин.

Близнюки

Можливо, вас будуть підстерігати деякі складнощі вдома і на роботі. Іноді події розгортатимуться не зовсім так, як ви собі запланували, тому вам знадобляться сили і терпіння. Приділіть належну увагу відпочинку. Постарайтеся максимально захистити себе від тривоги. Пам'ятайте-все, що не робиться, все на краще. А на цьому тижні прописна істина підкріплена ще й сприятливими прогнозами астрологів. Для Вас буде особливо вдалим кінець тижня-п'ятниця і весь вікенд. В цей час зірки допоможуть Близнюкам як слід відпочити, змінити обстановку. В кінці тижня корисними будуть фізичні вправи, прогулянки і шопінг.

Рак

На цьому тижні Вас будуть долати емоції і почуття. Постарайтеся бути максимально раціональними і стриманими. Слідувати покликом серця буває дуже корисно, але на цьому тижні віддайте пальму першості розуму. В особистих відносинах можлива ревнощі, зради, нерозуміння, а для особливо екстремальних представників знака, і зовсім потрапляння в любовний трикутник. На роботі ви проявите себе найкращим чином. На цьому тижні вам вдасться продемонструвати чудове поєднання креативності, працьовитості і дипломатії, що гідно оцінить ваше начальство. У родині можна проявити лідерські якості, проте без фанатизму — влаштовувати диктатуру і тиснути на домочадців ще нікому не приносило користі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Лев

Левам на цьому тижні слід бути обережними з новими знайомствами-хтось може спробувати вас обдурити, пустивши в очі пил відвертими лестощами і уявним захопленням вами. Приємно, звичайно, коли шанувальники з'являються ні з того, ні з сього з нізвідки, але розкривати їм відразу душу нарозхрист не слід. Настрій весь тиждень буде піднесеним, приємні сюрпризи будуть сипатися на вас як з рогу достатку. Але не варто відчувати Фортуну, ризикуючи-вона дама образлива, може і відвернутися. У сімейних відносинах можливі деякі конфлікти, втім, всі вони закінчаться сприятливо.

Діва

Тиждень обіцяє бути цікавим і емоційно насиченим. Дівам варто подумати над збільшенням доходу. Будьте сміливіше в боротьбі за своє місце під сонцем. У вас з'явиться шанс відкрити в собі багато цікавого і оригінального.

В особистому житті вас чекають приємні зміни. Здійсниться те, про що Ви так довго мріяли. Астрологи кажуть, що результативність ваших дій помітно зросте, тому ви встигнете багато зробити.

Вихідні-чудовий час, щоб зустрітися з друзями, яких ви давно не бачили через свою завантаженість на роботі. Також спробуйте почерпнути якусь нову інформацію з фільму або книги. Познайомтеся з тими жанрами, до яких раніше були байдужі. Ви відкриєте для себе багато нового і цікавого.

Терези

У Терезів починається час, коли їм практично все по плечу. Можна сміливо братися за нові справи на роботі і в бізнесі, шукати нові захоплення, міняти роботу, відвідувати співбесіди. Зірки зроблять так, що люди зможуть розгледіти в Терезах все найкраще, оцінити їх здібності по достоїнству. Спілкування обіцяє бути продуктивним і приємним. Не потрібно сумніватися в собі і наповнювати свою свідомість страхами і невпевненістю. Краще вірити в себе і в свої сили. Поради оточуючих поки варто обходити стороною. Це прекрасний період для самоосвіти, вивчення мов, отримання нових знань. Також не завадить обмінятися досвідом з кимось із успішних людей

Скорпіон

Ви можете знайти особливі переваги, завдяки давнім друзям або ситуацій, в яких ви зможете проявити свою індивідуальність. Вам приходять нові ідеї, ви будуєте плани і знаходите підтримку однодумців. Це хороший період для залучення спонсорів. Гарний час для вчених, політиків і громадських діячів, для приватного підприємців і бізнесменів.

Нові раптові і цікаві знайомства дають сприятливі перспективи. Можливо переростання дружніх зв'язків в романтичні. Схильність до флірту, пригод, емоційного і духовного спілкування з партнером, роблять цей тиждень запам'ятовується на довго. Більше читайте тут:

Стрілець

Стрільцям астрологи радять не займатися вирішенням чужих проблем, особливо на початку тижня. Це не означає, що потрібно стати повними егоїстами - просто вирішення побічних питань і негараздів часом змушує нас забувати про найголовніше. Потрібно перестати перетягувати на себе чужі проблеми, якщо хочеться досягти успіху в роботі і справах. Що стосується любовної сфери, то астрологи відзначають, що в цьому напрямку мало що зміниться. Можна дати коханій людині більше свободи, тимчасово призупинити зустрічі і менше часу проводити разом. Не варто бути нав'язливими, але ініціативу проявляти можна, особливо тим, хто знаходиться в пошуках другої половинки.

Козоріг

Фінансова сфера для Козерогів стане найголовнішою. На цьому тижні буде чотири дні, в які варто активно займатися грошовими справами, покупками і роботою: 17, 18, 19 і 20 серпня. В інші дні краще не витрачати зайвого і не брати на себе зайву відповідальність. Гроші можуть прийти з найнесподіваніших джерел. Те ж саме стосується і любові. Самотнім Козерогам варто очікувати появи на горизонті цікавої людини, в якого легко можна закохатися. Головне - не поспішати і не проявляти багато ініціативи. Досить невеликої уваги.

Водолій

Відчуваєте напругу в професійній сфері, вам доводиться щось долати, за щось боротися, але результати виявляються задовольняють. Вдалий час для поліпшення відносин з братами і сестрами, сусідами.

Благотворно впливають на сімейні відносини спільні вечори і пікніки, романтичні поїздки і прогулянки. Ви можете успішно впливати на розум вашого партнера, чоловіка і членів сім'ї. Добре складаються відносини з дітьми, цей період можна використовувати для занять з ними, інтелектуальних, розвиваючих ігор. Вдалий час для подорожей за кордон або спілкування з іноземцями, навчання, підвищення кваліфікації.

Риби

На цьому тижні астрологи радять Рибам сфокусуватися на позитивних справах і емоціях. буде зайвим подумати про перспективи, побудувати плани на кінець літа і початок осені. На початку тижня потрібно кинути всі свої сили на врегулювання розбіжностей в сім'ї і на роботі. З 21 по 23 число риб очікує яскравий і сприятливий період, в який життя може повернути в нове русло. Не варто боятися спонтанних змін. В інші дні можна очікувати раптових змін в настрої. Ліками від бід стане вміння направляти енергію в правильне русло. Не потрібно думати про погане.