Місцеві вибори можуть перенести, якщо 50% території України опиниться в "червоній зоні". Про це заявив головний санлікар України Віктор Ляшко. За його словами, в даному питанні Україна орієнтується на Польщу, якій свого часу довелось перенести президентські вибори через пандемію.

Читайте Знай в Google News!

Однак, Ляшко додав, що ситуація може прояснитися вже на початку жовтня. Головний санлікар України у неділю, 16 серпня, в ефірі "Україна 24" пояснив, що місцеві вибори, які призначено на 25 жовтня, можуть перенести за умови, що половина території країни опиниться в "червоній" зоні карантину.

Віктор Ляшко на брифінгу, скріншот: Youtube
Віктор Ляшко на брифінгу, скріншот: Youtube

"Якщо 50% території буде в "червоній" зоні, то це буде підставою для того, щоб серйозно задуматися про доцільність проведення масових заходів, у тому числі і виборів", – заявив чиновник. Віктор Ляшко

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Головний санлікар наголосив на прикладі Польщі, що "їх чіткі рекомендації показали, що дотримання протиепідемічних норм не впливає на збільшення випадків коронавірусу". Він додав, що більш точні прогнози щодо виборів можна робити на початку жовтня.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше журналісти викрили численні порушення кортежу Зеленського: ігнорують правила ПДР та їздять на "липових номерах"

Як повідомляв портал "Знай.ua", показав, як кортеж Зеленського порушує ПДР і залишився без авто: Kia Cerato журналіста "Схем" спалили

Також "Знай.ua" писав, що МЗС після затримання українців у Мінську закликало утриматися від поїздок до Білорусі: "Дещо запізнилися"