Літо закінчується, а це значить, що десятки мільйонів українців готуються зустріти своє найважливіше свято - День Незалежності.

У цей день потрібно шанувати покоління наших співгромадян, які боролися за свободу батьківщини і пожертвували багато чим, щоб ми могли життя у вільній країні.

У цій статті, ми розкриємо історію і значення Дня Незалежності і звичайно ж, - поділимося кращими привітаннями з цим святом російською та українською мовою.

День Незалежності: історія свята

День Незалежності: джерело: YouTube
День Незалежності: джерело: YouTube

Історія новітньої України починається не з дня оголошення Незалежності, а з прийняття Декларації суверенітету, яке відбулося за рік до цієї події. Депутати першого скликання Верховної Ради прийняли документ, який стверджував право радянської України на отримання суверенітету і посилення власної автономії.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

Ухвалення парламентом України акта проголошення незалежності відбулося не заплановано. Українські депутати відреагували на путч в Москві, який був спробою реакціонерів з комуністичної партії СРСР відновити колишній уклад колись великої і єдиної країни.

Після того, як на вулицях Москви пролилася кров, стало зрозуміло, що в разі перемоги прихильників радянської влади, насильство станеться і в Україні.

Пізніше Акт про проголошення незалежності отримав легітимність за результатами всеукраїнського референдуму, за результатами якого 90% громадян країни прийняли рішення будувати незалежну державу.

День Незалежності: дата свята і графік вихідних днів

Постійної датою відзначення Дня незалежності України є 24 серпня. У 2020 році даний день припадає на понеділок, який оголошений загальнодержавним вихідним днем. Таким чином, на День незалежності українці будуть насолоджуватися довгим триденним уїк-ендом. Працювати доведеться лише тим громадянам, які є самозайнятими громадянами або тим, хто працює позмінно.

Кращі поздоровлення з Днем незалежності в СМС російською та українською мовами

День незалежності - кращий спосіб нагадати рідним і близьким про єдину історію, цінності і важливості свободи. Також вітальна листівка підходить для того, щоб нагадати про себе і побажати близьким або знайомим приємного закінчення літа. Для цих цілей підійде все: проза, прикольні вірші або пафосний вірш, а також повідомлення написанні від власного серця. Привітання - це, то що змусить розтанути серце навіть найбільш закоренілого циніка.

Лучшие СМС-поздравления на русском

По случаю годовщины Независимости нашего государства желаем вам крепкого здоровья, большого семейного счастья, мира, взаимопонимания, согласия и благосостояния. Пусть каждый день вашей жизни будет наполнен радостью, теплом и новыми достижениями, а ваши добрые дела умножат славу родной Украины.

***
Сегодня, в День Независимости Украины, мы приветствуем всех вас, кто своими действиями прилагается к нашему общему делу – развитию нового европейского государства Украина. Сегодня наша задача, задача всех граждан Украины – сделать все, чтобы наполнить независимость нашей страны настоящим содержанием, приложить максимум наших усилий и силы, чтобы приблизить время расцвета Украины.

***
День независимости каждый определяет для себя сам. Желаю не зависеть от финансов, от дурных привычек и от всех окружающих невзгод!

***
Поздравляю! Сегодня 24 августа – День Независимости Украины!
Любой повод хорош, чтобы вспомнить друг о друге и пожелать друг другу счастья. Так пусть же таким поводом станет День Независимости Украины!

***

Поздравляем Украину,
И желаем в именины:
Независимости больше,
В мирном мире жить подольше!
Власти грамотной и мудрой,
Демократии не скудной,
Чтоб народ не голодал,
Не скулил и не роптал!
Чтоб работы было много,
Чтобы ровные дороги,
Чтобы люди богатели,
В Украине жить хотели!

Пусть по обе стороны окна
Будет замечательной погода,
Радует душевная весна,
Светит солнце внутренней свободы! С днем Независимости!

***

Пусть свет счастливой звезды ведет навстречу радостным и интересным событиям, радужным надеждам и мечтам, к успеху и процветанию!С днем Независимости Украины!

День независимости каждый определяет для себя сам. Желаю не зависеть от финансов, от дурных привычек и от всех окружающих невзгод!

***

Да здравствует День независимости Украины!Счастья огромного, непрерывного, круглосуточного, всесезонного и круглогодичного!

Поздоровлення українською


Наша славна Україна,
Наше щастя і наш рай,
Чи на світі є країна
Ще миліша за наш край?
І в щасливі й злі години
Ми для неї живемо.
На Вкраїні й для Вкраїни
Будем жити й помремо.

***

Нехай потужне джерело вашого таланту і натхнення, незламного оптимізму та творча будівнича енергія будуть прикладом служіння Україні, примножують її славу, наповнюють її криницю добробуту процвітанням та благополуччям!

У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Творімо історію під знаменням рідного прапоруу!

Зі святом! Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі.

Бажаю нових успіхів у вирішенні нашого спільного головного завдання - побудови заможної демократичної процвітаючої України!

***

Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього!

***

Від душі бажаю міцного здоров’я, гарного настрою, радості, щастя, віри у щасливе майбутнє України!

***

Для всіх українців білого світу З днем незалежності! Хай любов до справжньої Батьківщини не згаса в серці повік і щоб не торкнулось зло недругів повік!

З національним святом! З нами Всевишній!

***

З Днем Незалежності вітаю!
Всім неодмінно я бажаю
Любові, миру й доброти,
Щоб були вдалими всі ми!

***

Люба Україна!
Ти в мене Єдина!
Мила моя ненька,
Рідна Батьківщина!

***

25-й рік Незалежності країни,
Cьогодні дата видатна!
Бажаю я, щоб ненька Україна
Завжди усміхнена була!

***

День Незалежності сьогодні вже настав,
Жовто-блакитний прапор майоріє.
Побажати хочу я корисних справ
Для нашої квітучої країни!

***

Сьогодні в Україні свято –
День Незалежності настав!
Бажаю, щоб вона була багата
на безліч добрих та корисних справ!

***

Зі святом Незалежності вітаю,
Бажаю щастя я без краю!
Щоб Україна тільки процвітала
Та ще квітучішою стала!