Овен

Буде здорово, якщо у вас вийде взяти вихідний і влаштувати в цей день свято непослуху. Побалуйте себе морозивом або незапланованою, але приємною покупкою, ввечері можна трохи вина з друзями. Всі ми заслуговуємо маленьких свят, а ви особливо.

Телець

Не піддавайтеся, якщо хтось буде провокувати вас на конфлікт. Ніщо так не дратує ваших ворогів, як розслаблене і спокійне розташування вашого духу і дружелюбність. А заодно і нерви збережете.

Близнюки

Вдалий день для вирішення паперових і фінансових питань. Сьогодні ви зосереджені і переконливі-використовуйте це для ділових переговорів, ви схилите потенційного ділового партнера на свою сторону з легкістю. Але не зловживайте цим, адже ніхто не любить, коли ними відверто маніпулюють.

Рак

Поспілкуйтеся з родичами. Можливо, в цей день вийде налагодити контакт навіть з тими, у кого давно своє життя — і виявити, що саме цієї людини не вистачало вашій душі. Напишіть друзям, з якими давно не спілкувалися. Словом, проведіть цей день, із задоволенням і ефективно комунікуючи.

Лев

На вас може навалитися стільки справ, що ви відчуєте себе розгубленим. Однак при бажанні, зможете успішно мобілізуватися і завершити все заплановане. У професійній сфері краще проявити чесність і відповідальність. Підтримайте колективну ініціативу сходити куди-небудь або всім разом звернутися до начальника за надбавкою.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

Діва

На любовному фронті може виникнути деяка напруга, пов'язане з ревнощами. Або вам здасться, що друга половинка глянула на сторону, або в чомусь подібному викриють вас. Краще відразу у всьому розібратися, не ухилятися і не придумувати відмовок, якщо все дійсно так. Відносини, в яких допущена зрада, краще відпустити. На роботі намагайтеся бути "тихіше води, нижче трави", зайва ініціатива сьогодні ні до чого.

Терези

Щоб відчути себе щасливим, повчіться радіти дрібницям сьогодні. Підставте обличчя сонячному світлу, погладьте котика, розплатіться за стареньку в супермаркеті, і з посмішкою вислухайте подяку. 19 серпня - такий день, що якщо ви створите добро, воно повернеться до вас бумерангом. І намагайтеся не робити поганих вчинків — вони теж повертаються.

Скорпіон

Сьогодні буде корисно поспілкуватися з дітьми і тваринами — їх мила безпосередність навчить вас по-новому поглянути на світ. На любовному фронті мир і спокій — у відносинах пануватимуть взаєморозуміння і затишок, самотні Скорпіони отримають шанс зустріти свою другу половинку. У фінансовому плані будьте ощадливі і не робіть необдуманих покупок — гроші приходять важко, а йдуть легко.

Стрілець

Стрільцям астрологи в цей день радять усамітнитися і як слід розібратися в собі — з чим пов'язаний душевний дискомфорт, який ви відчуваєте? Корисний візит до психолога або психотерапевта. Тривоги дня обумовлені не реальною небезпекою, а лише положенням планет на небосхилі. Навіть якщо вас що-небудь турбує, то ввечері все повернеться в свою колію. Намагайтеся не приймати важливих рішень в цей день і не піддавати своє здоров'я ризику.

Козоріг

Цей день астрологи рекомендують провести активно, підійдуть як заняття спортом і фізична праця, так і рухливі ігри на свіжому повітрі. Розумові процеси трохи застопорилися, рух допоможе "розігнати" важкі думи і відчути свіжість і задоволення від життя. Увечері поспілкуйтеся з батьками або іншими старшими родичами. Втім, підійде і літня сусідка на лавочці — мудре старше поколінням дасть вам безцінні поради.

Водолій

День може бути пов'язаний з меланхолією, ностальгією та іншими світло-сумними почуттями. Теж іноді корисно, але не захоплюйтеся, щоб легкий Сплін не переріс в повноцінну депресію. Послухайте музику, прогуляйтеся в лісі, поспілкуйтеся з близьким другом або коханою людиною. Намагайтеся ставитися до всього простіше і спокійніше, і тоді все у вас буде добре.

Риби

У колі спілкування довірливих риб може з'явитися не найщиріша людина-вас спробують цинічно обдурити. На щастя, ваша інтуїція впорається з цим-якщо ви відчуваєте загрозу або лукавство, що виходить від кого-небудь, краще не мати з цією людиною ніяких справ, ввічливо відмовити в його пропозиції. Увечері може прийти несподіване повідомлення від людини, яка таємно в вас закоханий.