Більшість людей вважають за краще проводити літню відпустку на морських курортах. Обов'язковий атрибут такого відпочинку-вживання домашнього вина, яке на курортах Херсонщини та Одещини представлено в достатку. Однак далеко не завжди вино виявляється якісним. Більш того, іноді вживання таких напоїв може обернутися вкрай неприємними наслідками.

Telegram-канал" Народний Ревізор " опублікував фотографії дівчини, яка пригостилася вином в Херсонській області. На фотографіях зображені погані наслідки. Руки, ноги, обличчя дівчини вкрилися великими червоними плямами. Це був прояв алергічної реакції. Причому сама підписниця стверджує, що такі прояви з'явилися у всіх людей, які вживали це вино разом з нею.

З цієї історії випливає логічний висновок-не слід купувати вино на ринках. На жаль, деякі недбайливі продавці продають вино з різними хімічними добавками, через що можливий прояв алергічної реакції. Враховуючи, що чек на ринку вам ніхто не видасть, ви не зможете відстояти свої права в судовому порядку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Сир з блакитною цвіллю, але не благородною - в популярному супермаркеті продавали дивний продукт.

Як повідомляв портал Знай.ua, Чим небезпечна цвіль на продуктах: Супрун дала пояснення.

Також Знай.ua писав, що "Сиру дуже погано" - на полицях АТБ відшукали запліснявілий делікатес, фото.