Президентські вибори в Білорусі відбулися 9 серпня. За офіційними результатами, Лукашенко, який обіймає посаду президента з 1994 року, переміг на виборах з великим відривом від інших кандидатів. Результати виборів викликали масові протести, які тривають досі.

Читайте Знай в Google News!

Однак, як передає Телеграм-канал "Протести у світі", Олександр Лукашенко йде шляхом ескалації протестів, не бажаючи чути білорусів.

Олександр Лукашенко, скріншот відео
Олександр Лукашенко, скріншот відео

"Лукашенко йде шляхом ескалації протестів, не бажаючи чути білорусів. Він виключив можливість діалогу з Координаційною радою опозиції.", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Крім того, Лукашенко попередив білорусів, що погрози на адресу ОМОНівців і держслужбовців не залишаться без відповіді:

"Погрози на адресу ОМОН і держслужбовців будуть витравлені "розпеченим залізом", - сказав Лукашенко.

Також він заявив, що "найближчими днями" вирішить проблему з ситуацією в країні. "Нам готували цю колотнечу, планують це і направляють США" - додав Лукашенко.

Скріншот: Телеграм / Протести у світі
Скріншот: Телеграм / Протести у світі

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гройсман відреагував на призначення Христі Фріланд міністром фінансів Канади: "Є справжнім другом". Христя Фріланд стала першою жінкою на посаді міністра фінансів Канади після відставки Білла Морно. Також вона збереже за собою посаду віцепрем'єр-міністра країни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", показав, як кортеж Зеленського порушує ПДР і залишився без авто: Kia Cerato журналіста "Схем" спалили

Також "Знай.ua" писав, що у Путіна повідомили про саміт "нормандської четвірки" стосовно Донбасу: готується нова зустріч