В українському Рівному медичні працівники примудрилися винести тіло загиблої жінки з карети швидкої допомоги і згодом залишити його в під'їзді через підозру на коронавірус.

Читайте Знай в Google News!

Звернувся до лікарів син матері, у якої він запідозрив інсульт. Після смерті жінку винесли з "швидкої", але не дозволили занести тіло в квартиру рідним.

Син померлої звернувся в поліцію, проте там стали на захист медпрацівників, так як забирати тіло без спеціального захисного одягу не можна. Згодом у морзі встановили, що коронавірусу у жінки не виявилося.

Швидка допомога, скріншот: Youtube
Швидка допомога, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

В суд готується позов рідними 71-річної загиблої, в результаті якого бажають встановити, чи були правомірними дії лікарів.

Відомо, що в Рівненській області було офіційно зафіксовано 7326 випадків захворювання-19, серед яких 5512 успішно одужали, 106 загиблих.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Запоріжжі лікарі маринували тяжкохворого чоловіка в палаті-промучився 5 годин і помер без реанімації.

Як повідомляв "Знай.ua", коронавірус атакував Тернопільщину — лікарні переповнені, медики не справляються. Протягом останніх днів у Тернопільській області фіксується велика кількість нових випадків зараження коронавірусом. Все більше хворих вимагають лікарської допомоги і звертаються до лікарень. У зв'язку з цим лікарні, які були перепрофільовані для прийняття хворих COVID-19, переповнені.

Знай.ua писав, що в Україні переглянуть тарифи на медпослуги: що зміниться з 1 вересня.