З'явилася інформація, що десятки співробітників російського підрозділу торгової мережі "Ашан" втратили робочі посади через підозри в корупційних схемах.

Про це стало відомо завдяки заяві глави одного з підрозділів компанії для журналістів Йоханнеса Толая.

Читайте Знай в Google News!

Колишній директор з проєктів російського "Ашана" Олексій Ярков розповідав французькому виданню Les Echos, що "Ашан " в Російській Федерації просто втрачав близько 2-3% обороту, або 80-100 млн євро, через корупційні схеми, впроваджені менеджментом компанії.

Ашан, фото Wikimedia Commons
Ашан, фото Wikimedia Commons

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Дані схеми було виявлено приблизно у половини з сотні найбільших постачальників продукції з власною торговою маркою. Олексій Ярков, який виявляв корупційні схеми, був тоді побитий залізним прутом по голові. Більш того, "Ашан" ще його і звільнив, щоб "не виносити сварок з хати".

Варто також нагадати нашим читачам, що 20 серпня 2020 року НАБУ і САП повідомили 7 особам про підозру в розкраданні майже 78 млн грн місцевого бюджету Києва під час закупівлі спеціальної техніки для комунального об'єднання "Київзеленбуд".

Відповідну інформацію було оприлюднено Telegram-каналом "Народний Ревізор", який збирає споживчі скарги, в тому числі таких, які стосуються протиепідемічних заходів в магазинах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, м'ясом і не пахне: "Ашан" продав покупцеві консерви з грудкою коров'ячої вовни.

Як повідомляв Знай.uа, тернополянам впарили огидне м'ясо, може знудити - глисти в подарунок.

Знай.uа писав, у Варусі українця вразили антисанітарією: ходять без масок і плюють на пакети.