Вітаємо кожного українця з Днем Державного Прапора! Синьо-жовтий прапор символізує гідність, любов до Батьківщини, честь, боротьбу і перемогу, а також є оберегом для Об'єднаних сил.

Читайте Знай в Google News!

Район проведення ООС і ситуація в ньому продовжують повністю контролюватися українськими захисниками, які дотримуються Мінських домовленостей і режиму повного припинення вогню. Всі завдання щодо призначення виконуються нашими військовослужбовцями сумлінно.

22 серпня на переважній більшості ділянок відповідальності українських підрозділів обстрілів противника не зафіксовано. Минулої доби задокументовано 1 порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Зокрема, один постріл з ручного протитанкового гранатомету зафіксовано біля Мар’їнки. Наші військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали. ООС

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Бойові втрати і поранення обходять стороною особовий склад Об'єднаних сил. А від початку 23 серпня, російсько-окупаційні війська не проводили обстріли на смузі відповідальності наших захисників, на всіх ділянках спостерігалася тиша.

У ці святкові дні наші воїни продовжують виконувати поставлені завдання і перебувають напоготові до адекватного реагування на ймовірні підступні дії противника. Слава Україні!

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 23 серпня 2020 року

#ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation #daily_statement Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 23 серпня 2020 року Слава Україні! Вітаємо усіх співвітчизників з Днем Державного Прапора України! Для Об’єднаних сил синьо-жовтий стяг є оберегом та символом честі, гідності, боротьби, перемоги і любові до нашої Батьківщини! Ситуація у районі проведення операції Об’єднаних сил залишається повністю контрольованою українськими воїнами. Дотримуючись повного і всеосяжного режиму припинення вогню наші військовослужбовці продовжують сумлінно виконувати свої завдання за призначенням. 22 серпня на переважній більшості ділянок відповідальності українських підрозділів обстрілів противника не зафіксовано. Минулої доби задокументовано 1 порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Зокрема, один постріл з ручного протитанкового гранатомету зафіксовано біля Мар’їнки. Наші військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали. Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат і поранень немає. Від початку поточної доби, 23 серпня, у смугах відповідальності наших бойових бригад обстрілів з боку російсько-окупаційних військ не відмічено, на усіх ділянках фронту спостерігалася тиша. У ці святкові дні наші воїни продовжують виконувати поставлені завдання і перебувають напоготові до адекватного реагування на ймовірні підступні дії противника. Слава Україні!

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Zaterdag 22 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський доручив мир на Донбасі прихильнику анексії Криму Фокіну: "Захопили б американці".

Як повідомляв "Знай.ua", "Велетні душі і серця": Зеленський заговорив про мир на Донбасі і українських героях.

Знай.ua писав, що в столиці мер Кличко підняв найбільший прапор Україна.