У понеділок, 24 серпня, стало відомо про те, що лідер Корейської Народно-Демократичної Республіки Кім Чен Ин впав у кому. Тепер країною керує його рідна сестра Кім Йо Чен.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє видання Daily Mail з посиланням на заяву помічника експрезидента, дипломата Південної Кореї.

Як вказується в повідомленні, заява чиновника була зроблена після того, як південнокорейські розвідники дізналися, що 33-річна сестра лідера КНДР є "де-факто заступником командира", хоча офіційних призначень на цю посаду немає.

Варто відзначити, що Кім Чен Ин цього року з'являвся на публіці всього декілька разів після того, як у квітні в ЗМІ почали писати про те, що лідер КНДР знаходиться в "вегетативному стані" після операції на серці.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Фото Getty, Кім Чен Ин
Фото Getty, Кім Чен Ин

Вперше про стан здоров'я диктатора заговорили, коли Чен Ин не зміг взяти участь у церемонії вшанування свого діда Кім Ір Сена в Кимсусанському палаці Сонця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, верховний лідер і маршал КНДР, голова Трудової партії Кореї Кім Чен Ин передав частину повноважень своїм помічникам, у тому числі своїй сестрі Кім Йо Чжон.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кім Чен Ин наказав відбирати собак у жителів Північної Кореї і відправляти в ресторани на їжу.

Також портал Знай.uа писав, що США хочуть створити "чисту мережу" без китайських додатків, точна копія КНДР.